Skocz do zawartości
Gość neevsky

Userzy Purepc Sa Zbyt Agresywni.

Czy uważasz ze userzy PurePC są agresywni / głupio mądży  

19 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy uważasz ze userzy PurePC są agresywni / głupio mądży

• Tak
      8
    • Nie
      11

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Czy uważasz ze userzy PurePC są agresywni / głupio mądrzy?

Ja tak uważam.

http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=254674

vs.

http://forum.pclab.pl/index.php?showtopic=...p;#entry4671409

Aha i jeszcze jedno, nie patrzcie na siebie tylko na innych, powiedzmy ze was to nie dotyczy, bo pewnie teraz każdy będzie patrzył na siebie i będzie pisał że nie.

To świadczą chociażby te tematy.

Są takie same... prawie.

Edytowane przez neevsky

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie że wolę, to nie o to chodzi.

Ale to forum jest jak szkoła w latach II Wojny Światowej, powiesz coś nie jasno to kara! I basta, szlaban itp i itd.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Żal.pl...

Gdzie jeszcze zalozyles taki temat? bravo.pl? Nasza-klasa.prv.pl? Niktmnieniekocha.pl....?

13.50 Purepc.pl nie udzielili Ci odpowiedzi to biegniesz o 14.50 na pclaba.pl

Jesli nie potrafisz (pomijam fakt ze to co ty nazywasz agresja jest poprostu sposobem pisania postow) zniesc jakiejsc krytyki, i wymagasz postow w stylu PROSZE CIE NIE INSTALUJ TEGO CHLODZENIA NA CHIPSET TO NIE POTRZEBNE... to źle trafiles. Purepc.pl jest NAJWIEKSZE w Polsce, i ty placzesz z powodu:

"A co do was PuroPecotowicze to jesteście w gorącej wodzie kompani. Dla was to tylko zeby kogos poraportowac nie?"

Tak bardzo Cie to boli? Ja nigdzie nie plakalem za moje 70%, tylko wyciagnalem z tego wnioski (faq in progress;P) bez tego to forum zostaloby zasmiecone jak cholera.

Zadajesz głupie pytanie, jesli cos nie pasuje na cos, a Ty mimo wszystko piszesz:

"Chociaż ja wolę pokombinować z takim chłodzneniem.

Zawsze się ma jakąś satysfakcję że przerobiłem, hehe."

To zrob to sam, poeksperymentuj! Zaloz potem temat ze zdjeciami i wszyscy beda ci wdzieczni, a ty jak niemowlak sie pytasz o wszystko....pewnie niedlugo zalozysz temat;

Czy kabel z myszki może lezecz kolo szklanki? Jesli boisz sie zabawy ze sprzetem, to sie na numizmatykę przerzuć

:?

Edytowane przez HeatheN

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ta, i nieregulaminowa :lol: :lol:

Bo co bo 3-ką piszę 26 liter? I bana najlepiej wstawcie na nieograniczony czas.

A ty HeatheN ile masz ostrzeżeń?

Edytowane przez neevsky

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zasadnicza roznica pomiedzy forum PCL a PPC jest to, iz tamte przypomina bardziej powiekszone o kilka dzialow bravo.pl niz forum komputerowe. Chcesz sie zalic jak to wielce czasu nie masz zeby pojechac po miedz (zrozumialbym, gdybyc mial przejechac przez doslownie cala Warszawie, ale nie kilka km w Poznaniu) to idz do mamy i wyplacz sie, jacy to my chamscy userzy jestesmy. Dam tobie nawet adres do mnie w Poznaniu, ale watpie zebys chcial z niego skozystac, nie byloby to za bardzo mile... dla ciebie <_<

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bo co bo 3-ką piszę 26 liter? I bana najlepiej wstawcie na nieograniczony czas.

A ty HeatheN ile masz ostrzeżeń?

No wlasnie to twoj problem, nie potrafisz czytac napisalem wyraznie....pomijam fakt ze ten temat jest niepotrzebny, a swoje żale mogles wylac w temacie:

http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=199265

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

neevsky - ileż to już razy uży(sz)kodnicy nazekali ze pure jest zle i w ogole ameno!, ale prawda jest taka, ze prawa panujacego tutaj nie zmienisz, Ci co nie potrafia sie przystosowac , ida na 'pecelaba' i nabijaja sobie glupie posty, tworzac glupie tematy. Purepc ma swoja renome :D . Przeciez nikt nie raportuje Cie , bo go to rajcuje. Ilośc twoich tematow, na temam HM lub roznego rodzaju przerobek nie jest wprost proporcjonalna do twoich poczynan w zwiazku z nimi.

Moja zdanie - albo nauczysz sie nie siać zametu, albo idziesz na pclaba i tam jest elomasterem.

Peace ;)

Edytowane przez jc

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

neevsky, na forum jest kilkadziesiąt tysięcy osób, oczywiste więc jest, że trafisz na użytkownków, którzy z chęcią by cię pokroili i zjedli na sniadanie za głupie tematy. Można też trafić na małe pluszowe misie, które cię zagłaskają na smierć i będą mili jak krasnolódki dla Królewny Śnieżki. Tych drugich jest znacznie mniej. Edytowane przez thuGG

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...