bobo Opublikowano 15 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2003 ja tego nieskomentuje bo zwijam sie na podlodze http://www.allegro.pl/show_item.php?item=11404952 co sadzicie o tym bloczku bagatela 38 mm wysokosci 8) opis aukcji tez niczego sobie 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 16 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2003 wewnątrz wiercona przez tokarza na frezarce8O Procesory czy są podkręcone czy nie zawsze mają tą samą temperaturę jaką mamy w pomieszczeniu:D a tak wogole to kolo ma fantazje obieg wody jest nie wymuszony co powoduje przepływ wody po całej jego powierzchni8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 16 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2003 fajna chodnica :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 16 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2003 to "cos" nie przypomina bloku :lol: mhaaaa wyglada jak kostka margaryny :lol: byeehehehe a ta chlodnica , to wyglada jakby pajeczyna na niej byla - co to wogole jest 8O 8O 8O :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmax57 Opublikowano 16 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2003 + dodatkowo dla osoby która wygra licytację zestaw wiatraków i pasta termoprzewodząca gratis.bierzemy :) poprostu ROTFL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 16 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2003 heh ciekawe czy pojdzie. za 300 bym bral a tak sie nie opyla... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ituriel Opublikowano 16 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2003 Gdyby koles tej chlodnicy tak nie pojebal , to bylby to jedyny ciekawy element tego super hiper mega zestawu ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 16 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2003 Cytuje: AMD Athlon 1800+ podkręciłem na wartość 2.2 GHzprzy temperatórze pokojowej Niech sie najpierw nauczy pisac a pozniej dopiero sprzedaje takie.... hahahaha :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killah Opublikowano 16 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2003 mi sie zdaje czy ta chłodnica to jets ucięty kaewałek jakiejś innej- większej ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmax57 Opublikowano 16 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2003 nawet mi gostek odpisal na maila :) Wiesz nazywaj to jak chcesz koles ale sprzet dziala i jest na 100% lepszy niz ten co sprzedaja w Diskotechu i innych shitowych sklepach sama konstrukcja bloku kosztowala 100 zl i na nim mam spoko osiagi takie ze sra sie po nogach w temp. pokojowej Skoro on tak twierdzi :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 16 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2003 do bani ten blok. jakis klocek miedzi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr.y Opublikowano 16 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2003 nikt tego nie kupi nio chyba ze ktoś mieszka w dziczy i ma w pokoju 44 st C :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 16 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2003 nikt tego nie kupi nio chyba ze ktoś mieszka w dziczy i ma w pokoju 44 st C :)i "sra po nogach w temp. pokojowej" :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 17 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2003 nikt tego nie kupi nio chyba ze ktoś mieszka w dziczy i ma w pokoju 44 st C :)i "sra po nogach w temp. pokojowej" :)) Srac to mozna, ale raczej z wygladu i profesjonalizmu wykonania zestawu :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 17 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2003 nie no, poprostu :lol: cuzje sie rozbrojony :lol: dobra, zara ide na kalsowke :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 17 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2003 Blok składa się z pompki firmy Discotech 600 l/min 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobo Opublikowano 17 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2003 ej przeciez to taki kloc ze urwalby mi socketa a jezeli nie to srubki mocujace plyte i cala plyte leci na glebe :D ale on i tak bedzie sie klucil skad wie jakie osiagi maja bloki z SV Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamZ Opublikowano 17 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2003 Myślałem że sie udusze(ze śmiechu :D ) jak to zobaczyłem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...