Gonzus Opublikowano 14 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2008 Witam. Mam zamiar kupić sobie nową płyte główną,procka ram i zasilacz. E2160 + Scythe Katana MSI P35 NEO2-FIR A-DATA 2x1 GB Extreme 800 Corsair CMPSU-450VXEU 450W Jako iż najtaniej części te są w ulubiony.pl właśnie tam chciałbym wszystko wziąć.Potrzebuje opini na temat tego sklepu.. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robowsky Opublikowano 14 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2008 (edytowane) Jako iż najtaniej części te są w ulubiony.pl właśnie tam chciałbym wszystko wziąć.Potrzebuje opini na temat tego sklepu.. Raczej opinie na temat tego sklepu są nie za dobre, i radze tam nie kupować tutaj masz opinie na temat tego sklepu: http://opineo.pl/index.php?sklep=547 Edytowane 14 Stycznia 2008 przez robowsky Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
q8ic Opublikowano 14 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2008 Z kataną bym sie wstrzymał - możliwe że wystarczy box. Sklep do wymiany. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubuch Opublikowano 14 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2008 Zapomnij o tym sklepie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonzus Opublikowano 14 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2008 @q8ic katana 2 już na biurku :P Okazyjnie ją po kosztach wyrwałem (60 zł) Dzieki za te opinie na temat tego szajskiego sklepu..Moze ktoś wie gdzie tanio,dobrze i bezpiecznie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilek Opublikowano 14 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2008 esc.pl techplanet.pl agito.pl i wiele więcej. Temat z listą sklepów jest przyklejony w tym dziale. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonzus Opublikowano 14 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2008 Nie chce zakładać nowego tematu..Mam dylemat czy brać tego MSI P35 czy może Asrock 4Core1600P35-WiFi Socket 775 ? Tego Asrocka jakoś bardzo nie znam wiec pytam was ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gryzek Opublikowano 14 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2008 (edytowane) Witam, czy ten sklep ulubiony.pl jest tylko sklepem internetowym czy może mają swój sklep gdzie można kupić sprzęt bo bawić w przesyłki mi się nie chce? Edytowane 14 Stycznia 2008 przez gryzek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
q8ic Opublikowano 14 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2008 Nie chce zakładać nowego tematu..Mam dylemat czy brać tego MSI P35 czy może Asrock 4Core1600P35-WiFi Socket 775 ?Z tego co czytałem w temacie o niej to ma na razie dzielniki ramu nie pozwalające na wysokie oc przy niskim mnożniku. MSI jest sprawdzona, po opanowaniu zworek - co nie jest jakaś znowu fizyką rakietową -świetna mobo. Asrock to na razie wynalazek, który może konkurowac atrakcyjnoscią z ds3l, ale jak zmienia bios to kto wie :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonzus Opublikowano 14 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2008 Hmm..Zastanawiam się nad pamiątkami. Patriot DDR2 PC6400 2x1024MB 800MHz CL4.0 EP LLK czy A-DATA EXTREME PLUS 2x1GB 800MHz CL4-4-4-12 @ OC . A może Geil DDR2 PC6400 2x1024MB BLACK DRAGON 800MHZ CL4 ? Na bank bede kręcił proca gdzieś do 3,2 jak dobrze pójdzie.Które najlepsze? P.S Wezmę chyba wszystko w Agito ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camilos Opublikowano 14 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2008 Witam, czy ten sklep ulubiony.pl jest tylko sklepem internetowym czy może mają swój sklep gdzie można kupić sprzęt bo bawić w przesyłki mi się nie chce?Na ich stronie jest napisany dokładny adres, ale z tego co pamiętam to okolice dworca zachodniego.... Tam można kupić ich sprzęt, ale z tego co się orientuję to od ręki ciężko jest go dostać. Kolega zamawiał i czekał na paczkę ok. 1,5 tygodnia, a do nich do sklepu i tak pojechał, bo strasznie się na nich wkurzył.... Sklepu nie polecam chyba, że masz czas czekać na paczkę i chce Ci się do nich jeździć do firmy i ponaglać wysyłkę, bo dodzwonić się do nich nie da.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonzus Opublikowano 14 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2008 Prosze o pomoc dotyczaca ramów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...