Skocz do zawartości
Gonzus

Kilka Podzespołów

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Mam zamiar kupić sobie nową płyte główną,procka ram i zasilacz.

E2160 + Scythe Katana

MSI P35 NEO2-FIR

A-DATA 2x1 GB Extreme 800

Corsair CMPSU-450VXEU 450W

Jako iż najtaniej części te są w ulubiony.pl właśnie tam chciałbym wszystko wziąć.Potrzebuje opini na temat tego sklepu..

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jako iż najtaniej części te są w ulubiony.pl właśnie tam chciałbym wszystko wziąć.Potrzebuje opini na temat tego sklepu..

Raczej opinie na temat tego sklepu są nie za dobre, i radze tam nie kupować tutaj masz opinie na temat tego sklepu: http://opineo.pl/index.php?sklep=547

Edytowane przez robowsky

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie chce zakładać nowego tematu..Mam dylemat czy brać tego MSI P35 czy może Asrock 4Core1600P35-WiFi Socket 775 ?

Z tego co czytałem w temacie o niej to ma na razie dzielniki ramu nie pozwalające na wysokie oc przy niskim mnożniku. MSI jest sprawdzona, po opanowaniu zworek - co nie jest jakaś znowu fizyką rakietową -świetna mobo. Asrock to na razie wynalazek, który może konkurowac atrakcyjnoscią z ds3l, ale jak zmienia bios to kto wie :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmm..Zastanawiam się nad pamiątkami.

Patriot DDR2 PC6400 2x1024MB 800MHz CL4.0 EP LLK czy A-DATA EXTREME PLUS 2x1GB 800MHz CL4-4-4-12 @ OC . A może Geil DDR2 PC6400 2x1024MB BLACK DRAGON 800MHZ CL4 ? Na bank bede kręcił proca gdzieś do 3,2 jak dobrze pójdzie.Które najlepsze?

P.S Wezmę chyba wszystko w Agito ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam, czy ten sklep ulubiony.pl jest tylko sklepem internetowym czy może mają swój sklep gdzie można kupić sprzęt bo bawić w przesyłki mi się nie chce?

Na ich stronie jest napisany dokładny adres, ale z tego co pamiętam to okolice dworca zachodniego....

Tam można kupić ich sprzęt, ale z tego co się orientuję to od ręki ciężko jest go dostać. Kolega zamawiał i czekał na paczkę ok. 1,5 tygodnia, a do nich do sklepu i tak pojechał, bo strasznie się na nich wkurzył....

Sklepu nie polecam chyba, że masz czas czekać na paczkę i chce Ci się do nich jeździć do firmy i ponaglać wysyłkę, bo dodzwonić się do nich nie da....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi