Skocz do zawartości
beriam

Eizo, Dwa Modele ...

Rekomendowane odpowiedzi

... raczej tylko stopką :wink: ( swoją drogą są chyba nawet trzy rodzaje tych stopek EIZO )

Trzeci rodzaj to SUB ;)

Eizo LCD 19" Eizo S1931SUB czarny lub beżowy

EDIT:

Gdybym teraz decydowal sie na monitor wzialbym chyba mimo wszystko S1932.. albo nawet dwie 32-ki ;)

Edytowane przez Slow

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fakt.. S1931 mam na codzien, sprawdzalem w filmach, grach oraz na codzien w grafice. Jest naprawde w porzadku.

Z modelem S1932 niestety nie mialem stycznosci wiec nie bede go w ciemno polecal. Moze po prostu 32-ka nastawiona jest bardziej na grafike.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fakt.. S1931 mam na codzien, sprawdzalem w filmach, grach oraz na codzien w grafice. Jest naprawde w porzadku.

Z modelem S1932 niestety nie mialem stycznosci wiec nie bede go w ciemno polecal. Moze po prostu 32-ka nastawiona jest bardziej na grafike.

I stało sie, w końcu kupiłem Eizo FlexScan S1932 SHB

W poniedziałek do mnie zjedzie, mam nadzieje ze różnica będzie w porównaniu z moim obecnym samsungiem 931bw :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I stało sie, w końcu kupiłem Eizo FlexScan S1932 SHB

W poniedziałek do mnie zjedzie, mam nadzieje ze różnica będzie w porównaniu z moim obecnym samsungiem 931bw :D

Witam, kolego jakie spostrzeżenia z tym monitorem? Kupiłem Samsunga 971p ale go oddaje.. bo w grach porażka... :mur:

i przeglądałem dalej, szukałem i doszedłem do wniosku że chyba zainwestuje więcej i spokuj na kolejne 10 lat... B-)

Monitor ma mi głównie służyć do gier i filmów, oraz normalna praca net, itp po doświadczeniu z Samsungiem troszeczkę się "boje" matryc PVA i ich czasu reakcji..

Aktualnie gram w CSa i nie skończe prędko ;)

Bardzo prosze napisz coś więcej o tym monitorku :)

pozdrawiam serdecznie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi