beriam Opublikowano 14 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2008 Witam Zmieniam monitor na coś lepszego i mam dwie opcje do wyboru : FlexScan S1931 clik czy FlexScan S1932 clik Osobiście juz mam konkretny mętlik w głowie :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość xantype Opublikowano 15 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2008 EIZO S1931 sa tak naprawde dwa modele: 1. EIZO S1931SEB 2. EIZO S1931SHB roznia sie glownie stopka... polecam dwa, mam i sobie chwale :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 15 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2008 EIZO S1931 sa tak naprawde dwa modele: 1. EIZO S1931SEB 2. EIZO S1931SHB roznia sie glownie stopka... polecam dwa, mam i sobie chwale :) ... raczej tylko stopką :wink: ( swoją drogą są chyba nawet trzy rodzaje tych stopek EIZO ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 15 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2008 (edytowane) ... raczej tylko stopką :wink: ( swoją drogą są chyba nawet trzy rodzaje tych stopek EIZO ) Trzeci rodzaj to SUB ;) Eizo LCD 19" Eizo S1931SUB czarny lub beżowy EDIT: Gdybym teraz decydowal sie na monitor wzialbym chyba mimo wszystko S1932.. albo nawet dwie 32-ki ;) Edytowane 15 Stycznia 2008 przez Slow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beriam Opublikowano 19 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2008 właśnie przerabiam dane tych dwóch modeli i FlexScan S1931 (Czas reakcji 8, 16) a FlexScan S1932 (Czas reakcji 20/8) trochę to dziwne ze nowszy model ma wyższy czas reakcji ... S1931 S1932 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 19 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2008 Fakt.. S1931 mam na codzien, sprawdzalem w filmach, grach oraz na codzien w grafice. Jest naprawde w porzadku. Z modelem S1932 niestety nie mialem stycznosci wiec nie bede go w ciemno polecal. Moze po prostu 32-ka nastawiona jest bardziej na grafike. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beriam Opublikowano 23 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2008 Fakt.. S1931 mam na codzien, sprawdzalem w filmach, grach oraz na codzien w grafice. Jest naprawde w porzadku. Z modelem S1932 niestety nie mialem stycznosci wiec nie bede go w ciemno polecal. Moze po prostu 32-ka nastawiona jest bardziej na grafike. I stało sie, w końcu kupiłem Eizo FlexScan S1932 SHB W poniedziałek do mnie zjedzie, mam nadzieje ze różnica będzie w porównaniu z moim obecnym samsungiem 931bw :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panda86 Opublikowano 25 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2008 I stało sie, w końcu kupiłem Eizo FlexScan S1932 SHB W poniedziałek do mnie zjedzie, mam nadzieje ze różnica będzie w porównaniu z moim obecnym samsungiem 931bw :D Witam, kolego jakie spostrzeżenia z tym monitorem? Kupiłem Samsunga 971p ale go oddaje.. bo w grach porażka... :mur: i przeglądałem dalej, szukałem i doszedłem do wniosku że chyba zainwestuje więcej i spokuj na kolejne 10 lat... B-) Monitor ma mi głównie służyć do gier i filmów, oraz normalna praca net, itp po doświadczeniu z Samsungiem troszeczkę się "boje" matryc PVA i ich czasu reakcji.. Aktualnie gram w CSa i nie skończe prędko ;) Bardzo prosze napisz coś więcej o tym monitorku :) pozdrawiam serdecznie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...