case Opublikowano 16 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2003 da sie chlodzic kt 400 jakims pasywnym radiatorkiem ? bo mnie baba meczy ze jej komp glosno chodzi :o plyta to GA-7VA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witchhunter Opublikowano 16 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2003 Jesli dasz odpowiedniej wielkosci radiatorek to pewnie. Mozesz sprobowac z dlugofinowym zalmanem, specjalnie do tego celu. Albo przejsc sie do jakiegos komisu i kupic na oko jakis wiekszy radiator np. od PentiumaII,Celerona czy inne MMXa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marasek Opublikowano 16 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2003 Polecam zelmana ZM-NB32J jakieś 25zł, ładnie wygląda i spełnia swoją funkcję Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
case Opublikowano 16 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2003 mam jakies stare radiatorki tylko czym to przykleic ? kiedys kleilem radiator na gf2 za pomoca superglue i mam przykre doswiadczenia ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 16 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2003 termopoxem albo wiercisz dwie dziorki w radiatorze 50x50 i przykrecasz (tylko uwaznie te dziorki trzeba robic,bo mi sie troche wiertlo odsunelo i musze poprawic je,bo z otworami w plycie sie nie zgraly) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 16 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2003 ps. ma takie ytanie Muszę zdjąc radiator z grafy, tylko jaki to zrobić zeby nie uszkodzić tyvh kołeczków?? Bo muszę je pozniej założyć spowrotem :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 16 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2003 ps. ma takie ytanie Muszę zdjąc radiator z grafy, tylko jaki to zrobić zeby nie uszkodzić tyvh kołeczków?? Bo muszę je pozniej założyć spowrotem :? Ściśnij na dole jakąś pęsetą i wypchnij 8). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...