Czarek_p Opublikowano 18 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2008 Tak jak w temacie. Uparłem się na Patrioty (DDR1) i chyba już przy tym wyborze zostanę. Problem chodzi o wybór między (obie 2x1GB) 3200LLK 2-3-2-5 DDR400 lub 4000ELK 3-4-4-8 DDR500 Tu mam dylemat co lepsze. Czy kosztem timingów pójść w MHz i wybrać "słabszą" serię ELK( co może zaowocować tym że nie wiem czy procek sięgnie tą barierę athlon xp-m 2500+@2300 MHz, lub płyta główna NF7S Rev 2), czy pójść w timingi z możliwością nieco mniejszego OC ( za podkręceniem FSB) ale za to z serią LLK Zastanawiam się i na tę chwilę skłaniam się ku LLK PS. Prawie 2 lata mnie tu nie było. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 18 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2008 Zdecydowanie... Nic. Nie warto pchać tyle kasy w DDR1. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarek_p Opublikowano 18 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2008 Nie chodzi mi o warto nie warto. Jakiś czas jeszcze mam zamiar na tym co mam popracować ( z rok ). To jest temat do pomocy w wyborze a nie dyskusja czy dalej sie opłaca ciągnąć na DDR1 i na K7 itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piwor Opublikowano 18 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2008 nie inwestuj w ddr, kup tańsze i podkręć :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarek_p Opublikowano 18 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2008 No chyba nie dostane odpowiedzi na pytanie tylko zwodzenie :( W takim razie LLK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodzio.k Opublikowano 19 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2008 chyba chodzi o te pamiątki http://www.egielda.com.pl/?str=art&id=2510-7 szukajka nie znalazła opisu Twoich Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 19 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2008 (edytowane) Z tych 2 weź po prostu tańsze. Jeżeli odrzucasz radę o zaprzestaniu inewstowaia w ddr1... Edytowane 19 Stycznia 2008 przez Venom Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...