kamilserek Opublikowano 25 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2008 j/w w grę wchodzi tylko odbiór osobity, dzwoniłem do kolesia i powiedział, że sprzęt osobiście składał, ale musi go sprzedać, gdyż wali mu się grunt pod nogami... link do aukcji: http://allegro.pl/item302967807_amd64_x2_6...tor_21_crt.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kvazi555 Opublikowano 25 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2008 jak odbior osobisty..hmm weź jakiegoś kumpla, albo dwuch i jedz po kompa uprzednio go sprawdzając.. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_maniak_ Opublikowano 25 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2008 hmm weź jakiegoś kumpla, albo dwuchNajlepiej 5 tych w sportowych ubraniach. Rozwalają mnie goście którzy przyprowadzają całą klasę swoich kumpli aby odebrać pamięć, ale jak wiadomo panowie w sportowych ubraniach tylko w grupie mocni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robowsky Opublikowano 25 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2008 Wydaje mi się że to wałek, bo cena za niska jak na takiego kompa, i dodaje gry :)) Ciekawe czy oryginalne ... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilserek Opublikowano 25 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2008 ja jestem z drugiego końca polskie, może ktoś jest ze szczecina i ma bandę kolegów, którzy sprawdzą?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wegorz91 Opublikowano 25 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2008 (edytowane) .....ma bandę kolegów, którzy sprawdzą??hahaha :banana: weźcie jeszcze groźnego psa najlepiej od razu pięć :D do tego pałki i zbroje :D i 2 czołgi ..... Może koleś się nie zna i po prostu tak napisał i wydaję dość normalny bo tylko odbiór osobisty żeby sobie sprawdzić... cena faktycznie atrakcyjna :) obstawiam że coś nie tak z tym jest akaś usterka itp........ Edytowane 25 Stycznia 2008 przez wegorz91 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_maniak_ Opublikowano 25 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2008 weźcie jeszcze groźnego psaNie ma groźnych psów :) Są tylko głupi właściciele Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rav85 Opublikowano 25 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2008 a jak właściciel ma siekierę i zabije kupującego?? pokroi z zje? zadzwońcie do kolesia i posłuchajcie , głos psychopaty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
capone Opublikowano 25 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2008 Opis mało rozbudowany, niewiarygodna cena, mało komentarzy. Pewnie jakiś wał, lub ktoś zrobił głupi kawał komuś Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camilos Opublikowano 25 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2008 (edytowane) Ja podobną sprawę kiedyś inaczej załatwiłem. Koleś nie miał kasy, ale zależało mu na sprzedaży telefonu. Dlatego ustaliłem z nim, że kupie telefon, jeżeli on go najpierw wyśle, a ja zapłacę mu jeżeli telefon mi się spodoba :D. Aukcja doszła do skutku, zapłaciłem facetowi za telefon i wszyscy żyli długo i szczęśliwie.... PS. To mój 600 post, mały jubileusz.... :D Edytowane 25 Stycznia 2008 przez Camilos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonzus Opublikowano 25 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2008 Rozwalają mnie te komentarze typu jedz z 10 napakowanymi emenemsami i odbierz sprzet..zadzwon do goscia dowiedz sie co i jak,powinienes poznac po glosie ze kreci :P odbiór osobisty mile widziany..za ta cene mozesz sie przejechac.gorzej jak lipa bedzie to tylko za benzyne kase stracisz :P wez swojego psa najlepiej yorka i szalej :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OCM4n14k Opublikowano 25 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2008 Heh jak by tyle chciał naprawdę za ten zestawik to mógłbym te kilkadziesiąt kilometrów do Szczecina przejechać ;]. Mi się wydaje, że sprzęt albo jakiś na lewo wzięty, albo to zwykła podpucha. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonzus Opublikowano 25 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2008 Spytaj ile jeszcze gwarancji na te sprzęty pozostało..Szkoda że to taki kawał drogi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sens Opublikowano 25 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2008 Proponuje napisac do niego, poprosic np o fotki sprzetu, fotki albo skany paragonow i gwarancji, zapytac sie w jakim sklepie byl sprzet kupowany- zawsze mozna doszukac sie jakiegos szczegolu, ktory moze swiadczyc, ze to jest wałek. Ale to jest napewno cos nie tak sprzedawac calego kompa po cenie uzywanej karty graficznej :) A co do kupowania razem z kumplami, to w dzisiejszych czasach czesto nie wiadomo czego sie mozna po ludziach spodziewac. Niektorzy za 20zł gotowi są zabić... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quo Opublikowano 26 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2008 nie to bym sie chwalil ale zgadnijcie z jakiego kompa wlasnie pisze tego posta ? :lol2: B-) u goscia odpalilem Crysisa teraz u siebie zapuszcze 3dmarka i teraz najlepsze wszystko poza monitorem jest na gwaranji w komputroniku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robowsky Opublikowano 26 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2008 nie to bym sie chwalil ale zgadnijcie z jakiego kompa wlasnie pisze tego posta ? laugh.gif cool.gif u goscia odpalilem Crysisa teraz u siebie zapuszcze 3dmarka i teraz najlepsze wszystko poza monitorem jest na gwaranji w komputroniku damage_wall.gif Czyli to nie był wałek :o , gratuluje zakupu, jak bym mieszkał bliżej chętnie bym go kupił :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pabliq Opublikowano 26 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2008 Albo gościowi zależało szybko na kasie, albo niezbyt zna sie na rynku. Niezla okazje trafiłes ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piwor Opublikowano 26 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2008 szok ... zakup w hurtowni to ok 1400 zł GTX. Widać , że gościu potrzebował kasy i chciał szybko :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quo Opublikowano 26 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2008 wlasnie sie dogrzebalem do paragonow i umow grawancyjnych jak zobaczylem ile gosc wydal na tego kompa 3 miesiace temu to mi szczeka lekko opadla do tego dal mi paragony i karty gwarancyjne chyba dla calego sprzetu jaki kupowal ( inne komputery ) ale to i tak nic znalazlem kartke z jego loginami i haslami miedzy innymi na KONTO BANKOWE :blink: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattis Opublikowano 26 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2008 Jak jestes uczciwy choć troche to mu oddasz te loginy i hasla! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonzus Opublikowano 26 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2008 No oddaj quo :) Biedna sierotka z tego goscia..Czekam na takich ludzi ze śląska :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jawor121 Opublikowano 26 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2008 A mówił dlaczego tak tanio? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robowsky Opublikowano 26 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2008 Ile dał za niego 3 miesiące temu ? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quo Opublikowano 26 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2008 grafa + zasilacz + procek + plyta glowna + RAM = 3778 zl na HDD, obudowe, monitor nie znalazlem paragonu wiec nie wiem ile dal odpalilem 3dmarka 06 SM 2.0 - 4964 SM 3.0 - 5624 CPU - 2316 razem 11096 nic nie krecone system goscia ale raczej nie jest zasmiecony jestem zaskoczony tym ze podczas testu graficznego komp byl _bardzo_ cichy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jawor121 Opublikowano 26 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2008 Jabym opchnął grafe,mobo i cpu,zostawił pamięci i reszte,a za kase ktorą bym dostał kupił coś na s775 i 8800gt. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quo Opublikowano 26 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2008 Jabym opchnął grafe,mobo i cpu,zostawił pamięci i reszte,a za kase ktorą bym dostał kupił coś na s775 i 8800gt.zrobie wlasnie albo tak jak mowisz albo przejde wszystkie fajne gry ktore wyszly przez ostatnie 5 lat ( troche tego bedzie :oops: ) i sprzedam wszystko w cholere 2gi sposob jest w zasadzie optymalny, lecz nie wiem czy znajde na tyle czasu bo mam sporo zainteresowan i nawet bez grania na kompie ciezko sie wyrobic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 26 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2008 grafę sobie zostaw gtx nie jest zły, choć u mnie ponad 127003dsmarków Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quo Opublikowano 26 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2008 grafę sobie zostaw gtx nie jest zły, choć u mnie ponad 127003dsmarkówja mam i tak LCD z natywna 1440x900 wiec nic ponad 8800GT nie potrzebuje a od GTXa jest jednak sporo tanszy wiec i kasy sporo zostanie w kieszeni po wymianie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jawor121 Opublikowano 26 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2008 zrobie wlasnie albo tak jak mowisz albo przejde wszystkie fajne gry ktore wyszly przez ostatnie 5 lat ( troche tego bedzie :oops: ) i sprzedam wszystko w cholere 2gi sposob jest w zasadzie optymalny, lecz nie wiem czy znajde na tyle czasu bo mam sporo zainteresowan i nawet bez grania na kompie ciezko sie wyrobic Tak jak napisał kolega wyżej mógłbyś zostawić 8800gtx ale on sie mocniej grzeje od 8800gt i jest nie wiele wydajniejszy,a sprzedając go i kupując 8800gt masz z 500zł do przodu,jakbyś sprzedał mobo i cpu to spokojnie złożysz coś z Penrynem i będzie dobry zestaw. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quintrix Opublikowano 26 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2008 Gry oryginalne także były w zestawie? Najbardziej mnie ciekawi czemu ten koleś tak tanio sprzedał tego kompa B-) Gratuluje dobrego zakupu, prawie wszyscy myśleli że ta aukcja to jakiś wałek :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...