JAMALLO Opublikowano 29 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2008 Witam mam problem Chce sie dowiedziec czy ten zasilacz dokładny opis : http://foto.abitech.pl/shop/towar/idt=1014833 jest opłacalny jaka jest jego jakosc czy pracuje bez zadnych zastrzezen czy polecacie ten zasilacz prosze o wypowiedzi osob posiadajacych ten zasilacz pilne poniewaz zasilacz moge kupic za 150 zł ale niestety bez gwary nie kradziony jest paragon zasilacz ma ponad rok chce miec pewnosc ze po zakupie tego zasilacza nie bede miał problemów z nim i zeby sie nie spalił Dzięki za wszystkie odpowiedzi pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
omgwtf Opublikowano 29 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2008 Tyle kasy za Andysona? :P Niee... już lepiej Tacensa Supero :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 30 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2008 Te zasilacze są pseudomarkowe. Lepiej jużkupić chiefteca GPS w tej cenie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
omgwtf Opublikowano 30 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2008 W tej cenie? :> 456.00 PLN to nie cena GPSa :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zenfist Opublikowano 31 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2008 Najpierw zapytaj czy mają go na magazynie, a potem skąd ;) Bo te zasilacze od bardzo dawna nie sa produkowane :D Za te pieniądze o niebo lepszym zasilaczem jest be quiet! Dark Power P7-Pro, albo Tacens Supero 500W. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 31 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2008 Przecież z pierwszego postu wynika, że chce go kupić z "drugiej ręki" za 150zł :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zenfist Opublikowano 31 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2008 (edytowane) Przepraszam - moja wina. Ale i tak nie kupiłbym tego zasilacza - mam uraz do tego modelu. Edytowane 31 Stycznia 2008 przez Zenfist Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
svende Opublikowano 31 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2008 Te wodotryski z zewnatrz wyglądały na SuperFlowera, macie jakieś foty? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
omgwtf Opublikowano 31 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2008 (edytowane) Według mnie jest to Andyson. Po pierwsze po wnętrzu, po drugie 2 fany, podobnie jak np. w Hiperach: Niekiedy można pomyśleć, że to FSP, ale trochę inaczej poukładane są podzespoły. Edytowane 31 Stycznia 2008 przez omgwtf Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zenfist Opublikowano 1 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2008 (edytowane) Andyson na swoich produktach ma takie logo, umieszczone gdzieś na PCB :) A oznaczenia na transformatorach zaczynają się od AD. Edytowane 1 Lutego 2008 przez Zenfist Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 1 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2008 To jest zasilacz andysona. Kiedyś miałem nawet go w łapach i testowałem. Zbyt ciekawie nie wypadł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...