Dżadżar Opublikowano 3 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2008 mam problem usunalem 2gb anime bo myslalem ze jest lipne audio(a rzecz jasna okazalo sie inaczej po fakcie) problem w tym ze nie usunalem tego przez kosz poniewaz wyskoczyl komunikat ze plik nie jest w stanie zmiescic sie w koszu i czy go usunac bez tego, no i usunalem. czy da sie to jakos przywrocic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stolara Opublikowano 3 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2008 możesz spróbować przywrócić system tyle że nie wiem czy coś da. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 3 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2008 (edytowane) A ja sprawdziłbym program RecuVa. Edytowane 3 Lutego 2008 przez stivo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobo90 Opublikowano 3 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2008 FreeUndelete mnie nie raz uratowal :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 3 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2008 możesz spróbować przywrócić system tyle że nie wiem czy coś da. Oczywiście że to nic nie da... mam problem usunalem 2gb anime bo myslalem ze jest lipne audio(a rzecz jasna okazalo sie inaczej po fakcie) problem w tym ze nie usunalem tego przez kosz poniewaz wyskoczyl komunikat ze plik nie jest w stanie zmiescic sie w koszu i czy go usunac bez tego, no i usunalem. czy da sie to jakos przywrocic? Darmowe narzędzie od odzyskiwania skasowanych plików PC INSPECTOR™ File Recovery Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...