ablablabla Opublikowano 4 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2008 czy istnieje jakis panel/kontroler/regulator ktory by spelnial ponizsze - raczej niezbyt wymagajace - warunki : - obsluga MINIMUM 2 wentylatorow - dolna granica zakresu napiec ponizej standardowych 5V (4,3, mniej:P ?) wszystkie inne wlasciwosci (czytniki, zlacza, gorna granica napiec, podswietlenie, niepodswietlenie itd itp) zupelnie bez znaczenia moze byc zarowno na 5.25 jak i 3.5'' ktos cos kojarzy takiego?;D do tej pory wyczailem jedynie Akasa Fan Control+ AK-FC-05 LCD ktora oferuje w praktyce ~4V (choc teoretycznie - wg producenta - minimum to takze to juz magiczne 5) [i na 4max jest podane ze Akasa AK-FC-06 ma zakres 3-12V, ale specyfikacje na jakiejkolwiek innej stronie juz tego nie potwierdzaja, wiec najwyrazniej machneli sie:/] z gory thx za jakies propozycje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Labovsky Opublikowano 4 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2008 Jest - od niedawna. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 4 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2008 No w morde Labovsky przez Ciebie musze kase szykowac :D http://sklep.madtech.pl/go/_info/?id=22944...fec26579c053232 Bardzo mi sie spodobal ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Labovsky Opublikowano 4 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2008 Ty się ciesz, że możesz... ja mam ślub i mogę się tylko poślinić lol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huberek Opublikowano 4 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2008 Labo, jeśli można wiedzieć, swój własny ślub masz? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Labovsky Opublikowano 4 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2008 Własny, własny :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ablablabla Opublikowano 5 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2008 No w morde Labovsky przez Ciebie musze kase szykowac :Dhehe, dokladnie tak samo:) Własny, własny :)szczescia i wszystkiego najlepszego na nowej, wspolnej, drodze zycia;) czy jak to tam sie ujmuje:P co do moznosci szykowania kasy - rzuc komus zaproszonemu na slub link do tego panelu w jakims sklepie i daj delikatnie do zrozumienia, ze bardzo ci sie podoba:P w koncu czesto ludzie nie wiedza, co by bylo dobrym prezentem haha no i wielkie dzieki za rekomendacje panel nie dosc, ze spelnia podane warunki, to i jego dodatkowe atuty tez by sie nie 'marnowaly' u mnie:) sie niezle zbieglo w czasie moje pytanie z jego wypuszczeniem na rynek hehe...przeznaczenie rotfl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ohuzo Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Czy ktoś wie może na jaką odległość wystają te pokrętła w Scythe Kaze Master 5,25 ? Posiadam taką oto obudowę, NZXT Hush z drzwiczkami i nie wiem czy się domkną z tym panelem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tilmah Opublikowano 15 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2008 Na moje oko to coś około 1 cm i więcej a dokładnie to nie wim czy ktoś ci powie chyba ze sam będzie miał ten sprzęt. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...