duke48 Opublikowano 6 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2008 Dostałem od wujka laptopa HP Pavilion ze4500. Config jak na lapka okazał się dość bogaty jak "na tamte czasy": Celeron 2,4 GHz (wrażenie zrobiło na mnie :P) 512 Ram 40 GB Radeon IGP 340M Jak brat zobaczył taki config to postanowił zainstalować gierke. Chciał odpalić HARD TRUCKA (mało wymagająca gierka ~200 mb instalka). Taka słaba gierka potwornie się ścinała! No chyba przez 512 ram i 2,4 zegar nie ... Brachol normalnie gra na PC z Duronem 1600 i 512 ram. Co Wy mi na to poradzicie ? Zrobiłem 3 screeny: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_OskaR Opublikowano 6 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2008 Porównujesz tylko procesor i RAM, ale nie bierzesz pod uwagę grafy, która do wydajnych nie należy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 6 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2008 Po 1: masz juz temat o graniu na laptopach, więc czemu tam nie został umieszczony ten post? Po 2: procek i pamięc nie ma tutaj znaczenia, twoja "karta graficzna" to jakiś zintegrowany dinozaur, wg Wiki to ma 6 lat. Pare epok wcześniej, więc się nie dziw, że nawet stare gry nie działają. Pomijam już date sterowników: maj 2004? WTF? Po 3: zmień siga, bo jego wielkość jest odwrotnie proporcjonalna do wydajności IGP 340M :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...