SinRock Opublikowano 12 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2008 Stoję właśnie przed dylematem... poszukuje monitora 19 calowego, najlepiej panoramy. Co gorsza goni mnie czas i monitorek muszę wybrać do jutra popołudnia. Osobiscie w oko wpadł mi ten model LG L197WH-PF. Jeżeli macie jakies inne propozycje to prosił bym o szybka rade. Jeżeli monitor ktory wbrałem jest zły waszym zdaniem, prosił bym o uzasadnienie. Równocześnie informuje, że nie znalazłem na forum żadnych przydatnych informacji na jego temat dlatego prosze o opinie i ewentualne alternatywy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szawel Opublikowano 13 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2008 Znawcą w tej materii nie jestem, ale proponowałbym Tobie BENQ 19" FP93GP. Jednak poczekaj, aż wypowie się więcej osób. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalbar Opublikowano 13 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2008 LG L197WH-PF. Jest to bardzo dobry monitor, polecam szczerze... wielu użytkowników jest z niego zadowolonych :) poza tym LG daje 30dniową gwarancje na wady matrycy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dekar Opublikowano 13 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2008 (edytowane) Znawcą w tej materii nie jestem, ale proponowałbym Tobie BENQ 19" FP93GP.W pełni popieram. Mam poprzednika FP91GP ponad rok i jest ok. Zero bad pikseli, bardzo dobre kolory i kontrast. Edit Tylko, że to nie panorama, ale jakość obrazu naprawdę na wysokim poziomie. Edytowane 13 Lutego 2008 przez dekar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRISTERS Opublikowano 13 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2008 (edytowane) jeśli chcesz panorame to ten LG spoko ale ja proponuje standard 19" LG 1982U posiadam i powiem że super i z wyglądu i pod względem matrycy. Nie posiada żadnego smużenia i nie narzekam na kąty po 170 i na czerń bo jest bardzo dobrze a sorry to moja propozycja ale musiałbyś trochę dopłacić zapomniałem się :D Edytowane 13 Lutego 2008 przez marcin kowal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 13 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2008 Ja z kwadratów jednak polecę to co kolega Szawel. Znajomy ma i jakość obrazu naprawdę imponująca. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamlop Opublikowano 13 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2008 (edytowane) Ja odradzam to co wybrałeś bo to tylko marna matryca TN (16,2mln i ani bata więcej). Trochę dołożyć i matryca P-MVA (16,7mln kolorów) http://www.gral.pl/preview/BenQ/Benq19_cal...czarnyP-MVA_61/ Edytowane 13 Lutego 2008 przez adamlop Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...