krzyho22 Opublikowano 14 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2008 Witam, dokupiłem sobie 1gb goodramu, taki sam moduł mam włożony do kompa do żółtego slotu (z lewej). Pytanie brzmi w który slot mam włożyć drugi moduł żeby było prawidłowo? Pytam bo zgubiła mi się instrukcja z mobo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 14 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2008 (edytowane) W żółty. /Swoją drogą nie rozumiem jaki problem był z tym, by samemu sprawdzić które ustawienie da dual? Edytowane 14 Lutego 2008 przez Venom Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 14 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2008 w żółty Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 14 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2008 Wiecie... przejrzenie instrukcji to juz szczyt mozliwosci niektorych ;/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...