Kepons Opublikowano 7 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2008 Mała chłodziareczka: - sprężarka GL40AA 1/10HP - wymiennik 5,5m 1/4"OD (6mm) - czynnik:R600a(izobutan) - 1,5m 0,8mm kapilara Tak, wiem że mała średnica rurki parownika, że kompres małej mocy. Ale założeniem tego jest chłodzic mojego Sempa 3000+ 754 24/7 przy temperaturze cieczy 10-15́*C. Obudowa jest na etapie wykanczania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 7 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2008 pr0 tylko ta okleina nie elo ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kepons Opublikowano 7 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2008 pr0 tylko ta okleina nie elo ;)Obudowa jeszcze nie skończona, na krawędzie pójdą drewniane kątowniki, co zamaskuje nieco nierownosci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatAlbert Opublikowano 7 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2008 kepons, nie masz wiecej fotek ? ;) a moze chociaz kilka lepszej jakości?:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Je m appelle Ferdinand Opublikowano 7 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2008 Pr0 wymiennik :D :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kepons Opublikowano 23 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2008 Chiller prawie skonczony. Chłodzi Semprona 3000+@2,7Ghz/1,8v. Staram sie utrzymywać temperaturę powyżej punktu rosy (będzie termostat). Trzeba też wodę zmienić bo długo w wymienniku stała i zakwitła :D Temperatura wody podczas SPI 16MB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 23 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2008 GJ. Bardzo mi się podoba jak na amatorską konstrukcje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzor 663 Opublikowano 23 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2008 czy mi sie wydaje czy ci sie glony zapuscily w wezach???? :D ale ogolnie podoba mi sie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kepons Opublikowano 23 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2008 czy mi sie wydaje czy ci sie glony zapuscily w wezach???? :D ale ogolnie podoba mi sieTo jescze nie glony :D taka zabarwiona woda bo to kranowa, stała troche w wymienniku. Musze to zlac i zmienic na cos na spirycie, może jutro bo smingus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzor 663 Opublikowano 23 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2008 beda zadowoleni jak ich polejesz taka smierdzaca woda :D :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 23 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2008 Fajne tak do użytku na codzień na AMD :) » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « taka zabarwiona woda bo to kranowa, stała troche w wymienniku.ta, napewno masz zielony mocz od palenia zielonego... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobota Opublikowano 2 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2008 Ile cie taki Chiller kosztował? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemmy Opublikowano 3 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2008 (edytowane) pewnie niewiele;) tych węzy nie trzeba zaizolować,przed skraplaniem się wody? Ładna robótka btw.skąd hary takie skojarzenia........zresztą to nie barwi złotych płynów :lol2: Chyba za dużo NIN w wieczornym zaciszu ;-) Edytowane 3 Września 2008 przez Gemmy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 18 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2008 Chyba za dużo NIN w wieczornym zaciszu ;-)Ja bym powiedział raczej, że za dużo płynów wysokoprocentowych marki Żubrówka w wieczornym... hmmm, no na pewno nie zaciszu :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...