tomasir Opublikowano 21 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2003 No więc wcześniej karta poleciała o ziemięz ok. 20 cm więcstwierdzięłm że całkiem to możliwe. Sandra, 3dMarki też uparcie potwierdzały że padła jedna z kości. A wczoraj tak jeszce dla pewności zanim do siriusa z gwarancją pojadę przeinstalowałem stery i... Karta jesto dobra i biega normalnie 8O 8O 8O 8O 8O Niestety tez okazało się że procek przy 200,86x6 nie jest do końca stabilny i musiałem dać 199,86x6 :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 21 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2003 no i w czym problem???? 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 21 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2003 ja nie moge ale ty krecisz tego durnia wow :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuZaczek Opublikowano 21 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2003 No i bardzo dobrze! Im wieksze FSB tym wieksza wydajnosc oczywiscie do pewnego momentu!!! Gratuluje samoistnego nprawienia sie karty ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 21 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2003 ja nie moge ale ty krecisz tego durnia wow :) No i bardzo dobrze! Im wieksze FSB tym wieksza wydajnosc oczywiscie do pewnego momentu!!!Trzeba byćtwardym :twisted: U5 jest niezniszczalna przynajmniej na razie :wink: Jak wreszcei zrobięblok (bo resztę jużmam) to zmienię chłodznie chipsetu i może będe miał te 201-202 stabilne. No i kyro2 już pelcik 68W czeka na półeczce... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 21 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2003 Tomasir, ty chyba kochasz swoje Kyro :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 21 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2003 tomsair kocha kyra i durnie. :) btw tzn czym chlodzisz teraz tego durnia WC ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 24 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2003 tomsair kocha kyra i durnie. :) btw tzn czym chlodzisz teraz tego durnia WC ? Nei normalnie na powietrzu leci (titanik). Dodatkowo na titana nawiewa jeszcze jeden wiatrak 80x80. Temp . po kilkudziesięciu minutach cpuburna ma 43 stopnie. Przy normalnej pracy (np. granie) nie przekracza 38-39 stopni. A oczywiście bardzo lubię moje kyro2, tylko szkoda że te karty nei sąpupularne bo bez kłopotu by wyparły z rynku wszelkie mx. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...