Nerevar Opublikowano 11 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2008 (edytowane) Hej, mam zamiar pobawić się czymś takim : http://www.gametrailers.com/player/usermov...aylist=featured problem jest tylko z "paliwem" do zapalniczek, z tego co widać to jest płynne, a u nas jedyne dostępne jakie widzialem to takie co w koskach można dostac i dzieciaki to wciągają :lol2: a to jest gazowe, przynajmniej po wyjsciu z pojemnika... wiec pytanie jest czym to można zastąpić / jak to się u nas nazywa ? Denaturat zadziała ? Edytowane 11 Marca 2008 przez Nerevar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 11 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2008 http://www.sklep-tytoniowy.abc24.pl/default.asp?kat=30328 Skoro zadajesz takie pytania smiem watpic ze wyjdzie Ci bezpieczna wersja kulek ognia... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 11 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2008 kup benzyne do zapalniczek zippo i po problemie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 11 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2008 http://www.joemonster.org/filmy/6620/Jak-p...mu-ogniste-kule Tutaj w komentarzach masz kto i jak i dlaczego robil. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nerevar Opublikowano 11 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2008 (edytowane) Orgiusz, nie przesadzaj, pytam bo nie widziałem takiego nie pale i zapalniczek nie używam ;) Z neta nie bardzo mi się chce to zamawiać, jak sądzicie w jakich "typach" sklepów to można dostać lokalnie ;p ? Tesco, Castorama ? FastlY przejrze dzieki Edytowane 11 Marca 2008 przez Nerevar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PC_Speaker Opublikowano 11 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2008 Najlepiej w sieci typu Kolporter lub inne salony prasowo tytoniowe, albo sklepy typu demobil czy army shop. Jest tego d groma. Poza tym nie musi bnyć gazowe - ważne żeby miało bardzo lotne opary i własnie jest to paliwo do zapalniczek Zippo - polecam marki ronson, bo jest najlepiej rafinowane. Bardzo lotne paliwko - żeby knotów nie wypalało do cna. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nerevar Opublikowano 13 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2008 (edytowane) Okej zrobiłem, ogień nie parzy problem jest inny zrobiłem ją z kulki z żólej koszulki 100% cotton + sznurka po 1 ) robi się dziwnie czarna inaczej niz na filmiku gdzie lekko tylko sie przypieka po 2 ) strasznie sie nagrzewa :/ jakies pomysły ? benzyne dostałem w kiosku tesco :D potrzymać da się z 10s potem trzeba "żąglować" ale i tak zabawa przednia hehe Edytowane 13 Marca 2008 przez Nerevar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 14 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2008 Może zwiąż mocniej kulkę, tak przynajmniej ktoś pisał w komentarzach :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PC_Speaker Opublikowano 14 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2008 przepis konkretnie (ja mam owijki z kevlaru do żonglowania kijami) to zawinąć bardzo ale to bardzo mocno i to nie samą nitkę ale właśnie szmatkę. To, że robi się ciemniejsza niż na filmie to sprawa barwników i tyle. Poza tym zawijając bardzo mocno i szmatkę i nitkę to: 1) szmatka więcej paliwa na raz przyjmie nie przesączając go na palce lub ubrania - więc znika problem gaśnicy pod ręką. 2) nitka ciasno owijająca - im ciaśniej tym lepiej - szmatkę ma małe szanse się przepalić i będzie zabawka dłużej służyła. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Święty spamer Opublikowano 14 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2008 a gdzie kupić ten płyn??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 14 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2008 tytoniowy/monopolowy/kiosk... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 14 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2008 W kiosku, na stacji benzynowej, w sklepie tytoniowym. To jest benzyna do zapalniczek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nerevar Opublikowano 14 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2008 (edytowane) Ja kupiłem w kiosku tesco 8zł, tu przykładowa zabawa tym podczas WF'u (nie ćwicze, ja kręce) http://pl.youtube.com/watch?v=YoCa27HA0P4 :D Edytowane 14 Marca 2008 przez Nerevar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Święty spamer Opublikowano 15 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2008 te kulki mogą być większe ?? na ile starcza jedno zatankowanie kulki???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nerevar Opublikowano 15 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2008 (edytowane) Mogą być większe, ale wtedy ciężko je w łapach trzymać. Co do tankowania to jak siędobrze zatankuje to ponad minute a nawet dłużej, ;) Edytowane 15 Marca 2008 przez Nerevar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Święty spamer Opublikowano 16 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2008 mi te kulki nie wyszły za okrągło!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nerevar Opublikowano 16 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2008 to co ;p nie musza być (chyba) idealnie okrągłe hehe, choć moje też były lekko krzywe, spróbuje zrobić odealnie okrągłe może wtedy nie będa sie tak nagrzewać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...