kkNd! Opublikowano 17 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2008 Moze mi ktos polecic jakis dobry sposob na zamocowanie bloczku abadon gpu pro na 8800 gts (g92)? Niby rozstaw otworow jest taki sam na grafie i bloczku, ale pojecia nie mam skad wziac tak male i dlugie srubki (m1 chyba ;o). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafwlkp Opublikowano 17 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2008 http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=252432 => szukajka nie boli ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 17 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2008 (edytowane) No faktycznie :) to juz wiem, ze potrzebuje srubek fi 2.5x~30mm. Poki co obdzwonilem chyba polowe sklepow modelarskich, z artykulami metalowymi, a nawet kilku zegarmistrzow w krakowie i chyba jedyna nadzieja w Maniakalny'm ;) nigdzie cholerstwa nie ma ;/ Edytowane 17 Marca 2008 przez 4ever_anarchy_soldier Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ushi_Real Opublikowano 17 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2008 Ja w 7800gt rozwiercałem otwory na karcie,w 8800gt nie musiałem bo wyrwałem śrubki od kyńka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Subvoice Opublikowano 18 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2008 (edytowane) A z bloczkiem nie dostałeś kompletu śrub i kołków dystansowych (takich jak do montazu płyt głównych, tylko z gwintem 2,5)? Zastukaj do Mate'a. Przy montażu BARDZO uważaj, żeby nie ukruszyć rogów rdzenia GPU. Przy tym bloku o to bardzo łatwo. Od razu zaznaczam, że kiedy robiłem te foty bloczek zamontowałem źle. Śruby ze sprężynkami powinny być na plecach karty. Edytowane 18 Marca 2008 przez Subvoice Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 19 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2008 A z bloczkiem nie dostałeś kompletu śrub i kołków dystansowych (takich jak do montazu płyt głównych, tylko z gwintem 2,5)? Zastukaj do Mate'a. Przy montażu BARDZO uważaj, żeby nie ukruszyć rogów rdzenia GPU. Przy tym bloku o to bardzo łatwo. No wlasnie ja zamawialem ten bloczek daawno temu, wtedy jeszcze nie dodawali tylu bajerow ;) Co do samego rdzenia to tez zauwazylem - skubany wystaje nad tego niby shima =] No coz... napisalem do Mate'a i zobaczymy co bedzie ;) jak cos to Maniakalny jeszcze mowil, ze moze zrobic cos takiego, ale dopiero na koniec miesiaca :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...