Skocz do zawartości
kkNd!

Abadon Gpu + 8800 Gts

Rekomendowane odpowiedzi

No faktycznie :) to juz wiem, ze potrzebuje srubek fi 2.5x~30mm. Poki co obdzwonilem chyba polowe sklepow modelarskich, z artykulami metalowymi, a nawet kilku zegarmistrzow w krakowie i chyba jedyna nadzieja w Maniakalny'm ;) nigdzie cholerstwa nie ma ;/

Edytowane przez 4ever_anarchy_soldier

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A z bloczkiem nie dostałeś kompletu śrub i kołków dystansowych (takich jak do montazu płyt głównych, tylko z gwintem 2,5)? Zastukaj do Mate'a.

Przy montażu BARDZO uważaj, żeby nie ukruszyć rogów rdzenia GPU. Przy tym bloku o to bardzo łatwo.

Dołączona grafika

Od razu zaznaczam, że kiedy robiłem te foty bloczek zamontowałem źle. Śruby ze sprężynkami powinny być na plecach karty.

Edytowane przez Subvoice

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A z bloczkiem nie dostałeś kompletu śrub i kołków dystansowych (takich jak do montazu płyt głównych, tylko z gwintem 2,5)? Zastukaj do Mate'a.

Przy montażu BARDZO uważaj, żeby nie ukruszyć rogów rdzenia GPU. Przy tym bloku o to bardzo łatwo.

No wlasnie ja zamawialem ten bloczek daawno temu, wtedy jeszcze nie dodawali tylu bajerow ;) Co do samego rdzenia to tez zauwazylem - skubany wystaje nad tego niby shima =] No coz... napisalem do Mate'a i zobaczymy co bedzie ;) jak cos to Maniakalny jeszcze mowil, ze moze zrobic cos takiego, ale dopiero na koniec miesiaca :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi