marcin_81 Opublikowano 17 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2008 Witam Mam pytanie czy można jakoś zrobić żeby gg działało na tym samym profilu na dwóch komputerach? Chodzi mi o to żebym był dostępny na dwóch kompach naraz. Obecnie jest tak ze jeśli na jednym kompie robie dostępny to na drugim robi sie nie dostępny da sie to zmienić? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kvazi555 Opublikowano 17 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2008 nie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 17 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2008 a jak sobie niby to wyobrazales, ze bylbys zalogowany na obu i wiadomosci byly by przyslane na podstawie funkcji random :D zaden protokol tego nie obsluzy, a tym bardziej gadu-gadu :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemmy Opublikowano 12 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2008 (edytowane) istnieje jakaś hurtowa możliwość ,aby wydrukować logi z gg jednego urzytkownika?mam ich dość sporo,i jak bym miał każdy kat.kopiować i wklejać to robota do wakacji :-D sprawa dośc pilna Edytowane 12 Maja 2008 przez Gemmy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blasphemy Opublikowano 12 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2008 Gemmy napisał(a): istnieje jakaś hurtowa możliwość ,aby wydrukować logi z gg jednego urzytkownika?mam ich dość sporo,i jak bym miał każdy kat.kopiować i wklejać to robota do wakacji :-D sprawa dośc pilna Otwierasz archiwum, zaznaczasz wszystkie rozmowy z delikwentem, klikasz "zapisz" (txt lub html) i masz wszystkie rozmowy w jednym pliku, gotowe do wydrukowania. Przynajmniej tak to dziala na moim gg 6.1 ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemmy Opublikowano 12 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2008 he,he działa,wielkie dzięki;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 12 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2008 http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=240561 Za następny temat o GG będzie 7 dni ZPP! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...