spenser59 Opublikowano 17 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2008 witam , mam problem z obrazem , pewnego razu zawiesiła mi się gra i dziwnie wszystko wyglądało , wcześniej też coś grafika szwankowała no i teraz nie chce wejść do systemu , tylko przez awaryjny. Pojawia sie takie coś Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaBlO Opublikowano 17 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2008 Sprawdź temperatury Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spenser59 Opublikowano 17 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2008 te akurat są w porządku , nie ma czujnika ale czuje nie jest nawet ciepła Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 17 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2008 Widać że karta zaczęła walić artami, prawdopodobnie przez memki, może to jakiś wadliwy egzemplarz był i poprostu karta jest już pół żywa, zostaje gwara IMO. Nie uszkodziłeś jej mechanicznie przypadkiem? Podczas jakiegoś czyszczenia z kurzu czy coś?? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blasphemy Opublikowano 17 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2008 Memki zdychają / zdechły, pozostaje gwara. Kolega mial podobnie, tyle, ze na 7900gs. Identyczne objawy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolek_Lodz Opublikowano 17 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2008 Zdecydowanie siadła... trza zbierać na nową :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spenser59 Opublikowano 17 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2008 Gwarancja , oczywiście jutro wysyłam cieszę się chociaż że Palit wykupił gainwarda , chociaż serwis będzie porządny. Chyba wiem od czego to , w expertoolu ustawiłem od razu maksymalne wartości , potem podnosiłem w innym programie , resetowałem z powrotem na podstawowe i znowu podnosiłem może dlatego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 17 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2008 Podaj reszte konfiguracji, tak z ciekawosci zobacze na czym odpaliles 88gs... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spenser59 Opublikowano 17 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2008 foxconn p35a-s , chieftec 450w , ocz pe rev2 , e2160 , 88gs gainward. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spenser59 Opublikowano 18 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2008 miał ktoś styczność z serwisem Palita? bo teraz palit kupił gainwarda i mmv już nie jest dystrybutorem więc jak tam z palitem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wamak Opublikowano 18 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2008 (edytowane) Chociaż wygląda to na grafę, to przed jej oddaniem bym sprawdził odpowiednie vdimm dla tych ocz, powinno być 2.1V, a płyta daje 1,8. Edytowane 18 Marca 2008 przez WDK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spenser59 Opublikowano 18 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2008 Chociaż wygląda to na grafę, to przed jej oddaniem bym sprawdził odpowiednie vdimm dla tych ocz, powinno być 2.1V, a płyta daje 1,8. tak to był wcześniej problem , komp sie resetował ,zawieszał , blue screeny , ustawiłem na 2.1 i 4-4-4-15 i juz ok było Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...