daemonaray Opublikowano 17 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2008 (edytowane) Witam, Mam takie pytanie czy istnieje możliwość podłączenia się do pulpitu zdalnego Visty z XP i odwrotnie? Jak tak to w jaki sposób, bo obecnie próbuję i niebardzo to wychodzi :mur: P.S. Wersja Visty to Bussines Pozdrawiam Edytowane 17 Marca 2008 przez daemonaray Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 17 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2008 Z visty na XP bezproblemowo. W odwrotną strone http://www.microsoft.com/downloads/details...;displaylang=en Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daemonaray Opublikowano 18 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2008 (edytowane) Nie wiem co jest nie tak, podłanczam się powiedzmy do 192.168.1.140 wpisuje login i hasło użytkownika z tamtego komputera i otrzymuje komunikat: Ten komputer nie może połączyć się z pulpitem zdalnym. Spróbuj ponownie nawiązać połączenie. Jeśli ten problem będzie nadal występował, skontaktuj się z właścicielem komputera lub administratorem sieci. Ktoś wie co mogę źle robić? // EDYCJA Ok mam już, klik! Edytowane 18 Marca 2008 przez daemonaray Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MantisGhost Opublikowano 22 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2008 a nie lepiej zainstalowac jakis darmowy program do pulpitu zdalnego ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 22 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2008 a nie lepiej zainstalowac jakis darmowy program do pulpitu zdalnego ??? Pewnie że lepiej, UltraVNC (w moim wypadku) + 30sec (jak ktoś szybko pisze to 10sec ;)) roboty i działa zawsze i wszędzie. *Ja korzystam akurat z Vista >> 2003. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 22 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2008 http://www.teamviewer.com/index.aspx prostszego chyba nie ma :F Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...