DaMeX_EX Opublikowano 25 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2008 (edytowane) I tak myślę co teraz <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> najpierw z tych rzeczy. Mój cały fundusz to około 400zł. Mam w tej chwili 1GB Kingston 667MHz i procesor E2160. Może poczekać do wakacji z kartą graficzną i kupić wtedy coś nowszego np.8800GT a teraz właśnie te RAM 2x1GB(jeszcze nie wiem jakie, macie jakieś pomysły?) + zasilacz(też nie jestem jeszcze pewien). Sam już nie wiem co teraz będzie lepszym wyborem. Edytowane 25 Marca 2008 przez DaMeX_EX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattis Opublikowano 25 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2008 Jaką masz grafike i komputer do gier rozumiem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaMeX_EX Opublikowano 25 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2008 (edytowane) Tak komputer do gier a teraz mam 7300GT PALIT DDR3. I OC oczywiście będzie dlatego potrzebuje dobrych RAM. Edytowane 25 Marca 2008 przez DaMeX_EX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattis Opublikowano 25 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2008 Ta jedna kość Kingstonów jest na Elpidzie? Jaki zasilacz masz teraz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaMeX_EX Opublikowano 25 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2008 Co do kości to są 2x 512MB(pomyłeczka), o co chodzi z tą elpidą? A zasilacz to iBox 400W więc wymiana konieczna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilek Opublikowano 25 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2008 Podaj dokładnie jaki masz teraz sprzęt albo stwórz sobie sygnaturę że sprzętem. Zasilacz natychmiast do wymiany. Według mnie lepiej kupić teraz zasialcz + ram dopóki są tanie i powoli zbierać na grafikę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattis Opublikowano 25 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2008 Pamięci na Kościach ELPIDa (one sie bardzo dobrze kręcą) Ja bym wzioł : MC350--95zł Esc Kingston 667Mhz Elpida ---120 zł allegro Palit 8600GT -- 230 zł allegro 445 zł trochę wychodzi ponad limit doliczyć trzeba przesyłke ALe sprzedasz grafike i 1GB ramu to powinienes mieć na tyle pieniędzy:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaMeX_EX Opublikowano 25 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2008 (edytowane) Podaj dokładnie jaki masz teraz sprzęt albo stwórz sobie sygnaturę że sprzętem. Zasilacz natychmiast do wymiany. Według mnie lepiej kupić teraz zasialcz + ram dopóki są tanie i powoli zbierać na grafikę. Jestem bardziej za tym. Do mattis to ta grafa zabardzo mi nie pasi i będe miał około 400 ze sprzedażą. To jaki zasilacz i RAM kupić(w wakacje kupuje ABIT IP-35 lub ASUS P5K) Edytowane 25 Marca 2008 przez DaMeX_EX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattis Opublikowano 25 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2008 Tak jak mówimy do E2160 Kingston 667Mhz Elpida albo 800Mhz jakies GoodRamy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaMeX_EX Opublikowano 25 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2008 (edytowane) http://allegro.pl/item333430719_kingston_d...pida.html#photo + http://allegro.pl/item329453224_nowosc_moc..._ax450_pnf.html Znalazłem coś takiego, będzie dobre Edytowane 25 Marca 2008 przez DaMeX_EX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattis Opublikowano 25 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2008 Będzie bardzo dobre Amacroxy to samo co MC (te pierwsze mają fajniejsze wiatraczki:P) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaMeX_EX Opublikowano 25 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2008 Jak rozpoznać że Kingstony są na ELPIDACH ? A ten zasilacz http://allegro.pl/item327750397_antec_zasi...watts_380w.html ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawloHT Opublikowano 25 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2008 Z tematu o pamieciach 2x1GB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaMeX_EX Opublikowano 25 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2008 To mam 200 na zasilacz, jaki byłby najlepszym wyborem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattis Opublikowano 25 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2008 Nie potrzebne Ci nic wiecej od tego Amacroxa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jawor121 Opublikowano 25 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2008 Możesz nawet kupić Modecoma 350w,resztę kasy odłóż i szybciej kupisz lepsze mobo albo coś innego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaMeX_EX Opublikowano 25 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2008 Też prawda a jeszcze jakieś inne pamięci które polecacie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattis Opublikowano 25 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2008 Te Kingi są tanie i dobre.Po co wiecej placic, oszczedzaj to przed latem kupisz mobo:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaMeX_EX Opublikowano 25 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2008 Przed wakacjami chce jeszcze kupić przynajmniej 9600GT a później mobo. Po przemyśleniach: http://allegro.pl/item333430719_kingston_d...pida.html#photo + http://allegro.pl/item328812528_modecom_mc..._sklep_wwa.html I odrazu po kupnie zacznę zbierać na 9600GT. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawloHT Opublikowano 25 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2008 (edytowane) Imho doloz do Anteca EW 380. Wysoka sprawnosc i jest cichy. Mode com to takie minimum i sądze ze po pewnym czasie zaczniesz zalowac ze nie dolozyles. Edytowane 25 Marca 2008 przez PawloHT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattis Opublikowano 25 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2008 SUPER NIC DODAC NIC UJĄC:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaMeX_EX Opublikowano 25 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2008 (edytowane) Imho doloz do Anteca EW 380. Wysoka sprawnosc i jest cichy. Mode com to takie minimum i sądze ze po pewnym czasie zaczniesz zalowac ze nie dolozyles. No też poluje na tego Anteca i zobaczę jak to będzie. Narazie albo Modecom lub ten http://www.komputronik.pl/Zasilacze_do_obu...pelny,id,18094/ Edytowane 25 Marca 2008 przez DaMeX_EX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...