erosito Opublikowano 25 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2008 Pytanko. jestem na etapie zamawiania zasilaczy do zestawów dosyć mocno obsadzonych (dla znajomego) i mam problem z zasilaczem. Byłemna początku nastawiony na TAGAN U33 700W, ale brak w hurtowni - następnie na TAGAN TG700-BZ 700W Piperock, ale jest jeden, no i zostały mi się tylko te co w temacie, czyli TAGAN TG700-ITZ http://www.komputronik.pl/Zasilacze_do_obu...pelny,id,51214/ ..... moje pytanie jak to się ma do tamtych modeli (wiem ,że nie ma odpinanych kabli), nie mogę nigdzie znaleźć testów i opinii -będzie zasilał: QUAD 6600 GF 9800 GX2 4*2GB OCZ REAPER ASUS STRIKER II FORMULA S775 NF780I NAPĘD BLU-RAY NINJA COPPER 2 x SEAGATE 500GB ST3500320AS SATA II 32MB wypas,ale szkoda ,że nie dla mnie. Prosze o pomoc i informację!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
svende Opublikowano 25 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2008 Masz bana na google? wpisujesz w okienko "tagan itz" i przykładowo w 2 i 3 wyniku masz recenzje i to nawet z opiniami na temat głośności. Poza tym nie wiem po kiego grzyba Ci 700W zasilacz brać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erosito Opublikowano 26 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2008 niestety u mnei z angielskim jest baardzo słabo, zamówiłem... a 700w dlatego,że jest opcja do dorzucenia kolejnej 9800gx2. Lepiej miec zapas. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
svende Opublikowano 26 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2008 są tam nawet tabelki z predkosciami obrotowymi wentylatorów w zależnosci od obciążenia. Ogólnie będzie przecietnie cichy/głosny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mostasz Opublikowano 29 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2008 (edytowane) szukaj tagana bz, albo czegoś innego 700W, może antec albo seasonic ? albo takiego bequieta Edytowane 29 Marca 2008 przez mostasz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zenfist Opublikowano 29 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2008 Prawda - BQT będzie lepszy. ITZ to nic innego jak U33 w niebieskiej obudowie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
omgwtf Opublikowano 29 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2008 Straszna wiocha ten niebieski metalic :lol: albo takiego bequietaAlbo świeżutkie Enermaxy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...