Siwuszka Opublikowano 29 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2008 (edytowane) Ta druga jest tańsza, ale rozumiem, że jest ona nie wiele za razerem. A i co można podłożyć pod tego X-718b A4tech, czy wystarczy bez problemu blat biurka czy trzeba dokupić np.Steelpad QcK Edytowane 29 Marca 2008 przez Siwuszka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polar Opublikowano 29 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2008 To chyba zdecydowanie różne półki cenowe ? Weź do ręki obie i sprawdź co ci lepiej leży w sumie ja bym stawiał na 718BF. Do tej pory miałem QCK ale ostatnio kupiłem Sharkoon 1337 i jest pod każdym względem lepszy, cena podobna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 29 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2008 Ja bym wybrał Razera, ale z tylko jednego powodu - w A4tech X-718BF złamał mi się po roku klawisz. ps. BF ma 1700 dpi a Razer DiamodBack 3G 1800 dpi - i to tyle różnic w kwestii optyki ... :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f1sz Opublikowano 30 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2008 DB 3G jest w stanie osiągnąć prędkość 4.5m/s bez żadnych błędów, skoków itp, X-718 o wiele mniej... Zamiast kuca brałbym Corepad Eyepad, Sharkoon 1337. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwuszka Opublikowano 30 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2008 (edytowane) dzięki za podpowiedzi, rzeczywiście jeszcze muszę pójść i pomacać obie, a co do padów to wezmę chyba sharkoon Edytowane 30 Marca 2008 przez Siwuszka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 30 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2008 (edytowane) DB 3G jest w stanie osiągnąć prędkość 4.5m/s bez żadnych błędów, skoków itp, X-718 o wiele mniej... Zamiast kuca brałbym Corepad Eyepad, Sharkoon 1337. 71x zgodnie z pomiarami wyciągają jakieś 2,25 m/s - tak czy inaczej 718 nigdy nie zgubiłem ... a czasem ruszam tak szybko że mysz kulkowa jak tak grałem nie wyrabiała (kulka podskakiwała). DiamodBack 3G wątpię aby wyciągał 4,5m/s (jak masz pomiary to dawaj :P ) - ale tak czy inaczej wolniejszy od "ponadwystarczającego" 718 na pewno nie będzie. http://www.esreality.com/?a=longpost&i...679&page=21 Edytowane 30 Marca 2008 przez Kyle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...