Skocz do zawartości
radior

co myslicie na ten temat (zasiłka)

Rekomendowane odpowiedzi

nie bądź naiwny że za 40 euro dostaniesz 550w ;] to ze tak jest napisane... imo lepiej zaopatrzyc sie w pewnego sirteca 360-102 ktorego dostaniesz w bardzo podobnej, moze niewiele wyzszej cenie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

przesyłka 6 EURO ale do rodzinki co jest w Niemczech. A do Polski to dostane to za darmo, bo jeżdzą do nas 1 w miechu.

Z drugiej strony jeszcze się nad tym zastanawiam. Na święta jade do nich więc może wtedy zobaczymy jak z funduszami i może zapodam se tą zasiłkę. Napewno dam znać jak trzyma 8)

A tak do PMP niezawsze co jest firmowe jest the best (i odwrotnie) :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

radior - no masz racje, ale jeśli chodzi o zasilacze to prawdopodobieństwo trafienia czegoś naprawde dobrego za małą kase jest niskie... twój wybór. czasem i dobrze działający codegen sie znajdzie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Patrzyłem... od razu widać że to jakiś wałek z tym zasilaczem... Tylko 30A na 3.3v - ja w 400 miałem 28 :) Chociaż jeżeli pewne by było że zasilacz jest dorej jakości to pewnie że brać (nie wiem czy się opłaci bo jeszcze przesyłka), ale ja raczej bym w te "550 W" nie wierzył 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to co, ze tylko 30A, wazne zeby napiecia nie szalaly. I tak w zyciu nie wykorzystasz tej mocy, chyba ze na peltach bedziesz jechal :). W sumie ja bym zaryzykowal, zawsze mozna pchanc na allegro jakiemus frajerowi :). A noz sie okarze, ze to cos wartego zachodu. Moim zdaniem liczy sie jakosc a nie moc. Ja jade na enlajcie 250W i jakos nie narzekam :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to co, ze tylko 30A, wazne zeby napiecia nie szalaly. I tak w zyciu nie wykorzystasz tej mocy, chyba ze na peltach bedziesz jechal :). W sumie ja bym zaryzykowal, zawsze mozna pchanc na allegro jakiemus frajerowi :). A noz sie okarze, ze to cos wartego zachodu. Moim zdaniem liczy sie jakosc a nie moc. Ja jade na enlajcie 250W i jakos nie narzekam :)

No z tym ALLEGRO TO się zgodzę. :D :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szperałem sobie na e-bay i znalazłem cosik takiego:

http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...&category=32897

zasiłka 550Watt za taką cenę i nawet dobre parametry.

Brać czy nie  :?:  :?:  :?:

cos mi wydaje sie podejzane, ze za te 160 zł ma byc zasilka 550W. a pozatym na domowej klasy komp w zupelnosci wystarcza te powedzmy 300-350W [chyba ze zamiezasz ogniwa pletiera zamontowac na WC]. podejzane, bo za 120zł jest co prawda zasiłka 300W, ale z obudowa. wg mnie podejzane. zobacz ale zasilka na tweak.pl [sklep] 360-cio Watowa kosztuje 273zł

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...