BeCkS Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2008 W przyszłym tygodniu zamierzam zakupić nowe części - mobo , zasiłke i ramy zdecydowałem się na takie części : http://www.komputronik.pl/Zasilacze_do_obu...pelny,id,31689/ albo http://www.komputronik.pl/Zasilacze_do_obu...pelny,id,51320/ http://www.komputronik.pl/Plyty_glowne/Asu...pelny,id,48288/ http://www.komputronik.pl/Pamiec_DRAM/Pami...pelny,id,45420/ tylko nie jestem pewien co do memków i mobo , mam na wszystko tylko 1000zł :P polecacie coś lepszego w tych cenach ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomagnet Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2008 (edytowane) Nie wiem czemu chcesz zmieniać pamięci, masz dobre, a na pewno lepsze niż te co podałes. Co do zasilacza Ci nie pomoge, ale powiem tylko żebyś zrezygnował z komputronika, jeden z najdroższych sklepów. (heh, to mój 1111 post :D) Edytowane 5 Kwietnia 2008 przez NeoMagNeT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhunt Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2008 (edytowane) agito.pl apollo.pl esc.pl ^^ Sklepy warte polecenia i w miarę tanie. Core2Duo E6750 ( 3,6GHz - 8x450 ) ASUS P5N-E 650i SLI OCZ Dual 2x1 GB 800Mhz Seagate Barracuda 7200.10 250GB 16MB Cache i 80GB GainwardGeForce7600GT - 614/1636 Thermaltake Armor Black z went. 250 mm Corsair CMPSU-520HXEU To jest twój zestaw czy napisałeś to dla bajeru. BO nie wiem dlaczego chcesz zmieniać mobo, ramy i zasiłkę... Ja na twoim miejscu wymieniłbym GPU na jakieś 88GT :) Edytowane 5 Kwietnia 2008 przez ManhunT666 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeCkS Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Nie wiem czemu chcesz zmieniać pamięci, masz dobre, a na pewno lepsze niż te co podałes. Sprzedaje kumplowi ;) te OCZ robią mi max 1000MHz a słyszałem że te Goodramy robią więcej... (heh, to mój 1111 post icon_biggrin3.gif) Gratuluje :P Co do zasilacza Ci nie pomoge, ale powiem tylko żebyś zrezygnował z komputronika, jeden z najdroższych sklepów. agito.pl apollo.pl esc.pl ^^ Sklepy warte polecenia i w miarę tanie. wiem które są tanie , tak wyszło że dałem linki z komputronika :P To jest twój zestaw czy napisałeś to dla bajeru. BO nie wiem dlaczego chcesz zmieniać mobo, ramy i zasiłkę... Ja na twoim miejscu wymieniłbym GPU na jakieś 88GT Mobo chce zmienić bo już stare jest , max FSB robi 450 a ja obecnie potrzebuje tak do 500 ;) , zasiłka ze sygny mi się zrypała ... dlatego kupuje nową Co do grafy to mam już 9800GX2 :P a jeśli chodzi o sygne to zapomniałem uaktualnić :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak28 Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Asus P5K Pro to bardzo dobra płyta. Jej minusem jest jednak wtyczka do zasilania umiejscowiona w ciekawym miejscu... ;). Ale śmiało możesz ją brać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomagnet Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Te GoodRamy może kiedyś tyle robiły jak była szansa trafienie na kości D9 (mi się udało :D). Teraz to nie wiem czy by tyle zrobiły. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeCkS Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Asus P5K Pro to bardzo dobra płyta. Jej minusem jest jednak wtyczka do zasilania umiejscowiona w ciekawym miejscu... icon_wink2.gif. Ale śmiało możesz ją brać. dla mnie to żaden problem ;) , ale jeszcze zastanawiam się czy nie poczekać i kupić czegoś na X38/48 Te GoodRamy może kiedyś tyle robiły jak była szansa trafienie na kości D9 (mi się udało icon_biggrin3.gif). Teraz to nie wiem czy by tyle zrobiły. hmm no to nie fajnie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Mistrz_ Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Nie wiem tylko czy jest szansa dostać te goodramy. Wiem, że napewno 900Mhz Pro nie są dstępne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeCkS Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2008 OK , więc tak .... ramki OCZ zostają :) do czasu gdy uzbieram kase na cruciale :P co do zasiłki to biore BQ ;) ale nie wiem jak z mobo :mur: mam na to tylko 400zł :/ co polecacie ? p.s proca chce podkręcić co najmniej do 3.6 i tak zostawić 24/7 :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stolara Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2008 p5k-e lub dfi dk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...