gorogoro Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Witam mam problem i mam nadzieję że ktoś będzie mi w stanie pomóc.. Przedwczoraj robiłem reinstalkę i wszystko śmigało, dziś z rana także nie było nic na co mógłbym narzekać..jednak po powrocie do domu wchodzę do folderu z filmami i błąd explorera. Nie zrażony spróbowałem jeszcze raz wejść w ten folder, to samo. Zobaczyłem o co chodzi..problem tkwi w pliku kodeków divxdec.ax . Filmy otwierane bezpośrednio z odtwarzacza chodzą bez zarzutu, problem jest jedynie w tym folderze (moim zdaniem chodzi tu o podgląd miniaturek tych filmów). mam xp'ka z sp3 Dla wyjaśnienia dodaję screena mógłby mi ktoś coś pomóc/doradzić? P.S. próbowałem już reinstalacji kodeków i nic.. :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfgz Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Divxdec.ax nie jest na nic przydatny ;) tak więc możesz go odinstalować poleceniem regsvr32 /u divxdec.ax albo wyłączyć podgląd plików video poleceniem regsvr32 /u shmedia.dll. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Prosciej bedzie odinstalowac divix'a które do niczego nie jest potrzebny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorogoro Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Divxdec.ax nie jest na nic przydatny ;) tak więc możesz go odinstalować poleceniem regsvr32 /u divxdec.ax albo wyłączyć podgląd plików video poleceniem regsvr32 /u shmedia.dll. tylko skoro nie jest na nic przydatny to dlaczego jak go usunę to nie ma błędu, ale w filmach jest brak wizji? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfgz Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Zainstaluj jakieś normalne kodeki to będzie "wizja" np te: http://sourceforge.net/project/showfiles.p...lease_id=469925 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...