NiemacieK Opublikowano 24 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2003 Czy ktos mial stycznosc z tymi pamiatkami, jesli tak to jak sie kreca i czy generalnie sa godne uwagi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiemacieK Opublikowano 24 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2003 Pamiec jest na kosciach Wilk Electronic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 24 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2003 sa to niezle pamieci. Ktos na forum na nich niezle podkrecil swojego kompa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiemacieK Opublikowano 24 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2003 Wlasnie tez mi sie cos takiego obilo o uszy tylko nie slyszalem jeszcze zasnych konkretow na temat tych pamiatek. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 24 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2003 Wilk Electronic nie produkuje pamięci - on je tylko sprzedaje - popatrz dokładnie - ale PQI jest właśnie producentem pamieci Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 24 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2003 Raptor moze ty pamietasz kto mial na nich kompa??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 24 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2003 Robin64 - chyba Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daronnn Opublikowano 24 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2003 Ja mam u siebie dwie takie kostki (PQI DDR 333) od wilka - nie wiem czy symbol sie zgadza bo mi sie nie chce kompa rozbierac. Hulaja u mnie na 378 MHz na najgorszych tajmingach (hyba nowe slowo w j.p.) - wiecej moze tez by poszly ale procek wysiada. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiemacieK Opublikowano 24 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2003 Czyli Daronnn twierdzisz ze nic specjalnego??? Na jakim napieciu puszczasz te kostki??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butcher Opublikowano 24 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2003 Mialem te pamiatki 1 dzien w domciu, bez niczego poszli na 190Mhz, dalej nie probowalem bo zasilka slaba :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiemacieK Opublikowano 25 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2003 Hmmm. Widze ze w ich przypadku wiele zalezy od farta:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kost@k Opublikowano 25 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2003 Hmmm. Widze ze w ich przypadku wiele zalezy od farta:) mało powiedziane - moje z firmy 2x512DDR333 PQi sypią sie przy 360MHz tylko że moje nie są od Wilka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancer Opublikowano 25 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2003 Wilk Electronic nie produkuje pamięci - on je tylko sprzedaje - popatrz dokładnie - ale PQI jest właśnie producentem pamieci sam tego nie robi ale jakis tajwanczyk dla nich tak. juz jakis czas temu pojawila sie partia pamieci z kostkami z wyraznym logo WE. Mozna wiec powiedziec ze Wilk sprzedaje swoje pamieci i przestak byc tylko dystrybutorem... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 26 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2003 Mialem te pamiatki 1 dzien w domciu, bez niczego poszli na 190Mhz, dalej nie probowalem bo zasilka slaba :( Ludzie zlitujcie sie! Piszcie na jakich timingach testowaliscie pamieci! Jeden pisze ze szly na 180 drugi ze na 190 - nie wierze ze w obu przypadkach byly takie same timingi, a jesli nie byly takie same to takie porownywanie mozna sobie o kant [gluteus maximus] pobic. PODAWAJCIE NIE TYLKO CZESTOTLIWOSC ALE TEZ TIMINGI I NAPIECIE! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiemacieK Opublikowano 26 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2003 Dokladnie: Jakie timingi, czestotliwosc i co najwazniejsze przy jakim napieciu. No i oznaczenia kosci. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...