Gustaf Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2008 DDO, czyli Dungeons & Dragons Online Gra która pochłoneła mnie całkowicie :) Jest 10 dniowy trial, więc jak ktoś chce w spokoju obadać, zapraszam do świata Eberon. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@TI Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Ale jak sie ma Oblivion, Gothic, czy (tu juz inni przywolywali) Baldur's Gate do MMO? To sa chyba jednak troche inne odmiany gier...że aż zacytuje samego siebie ( chodzi mi o sp bez żywych graczy ogólnie)chodziło mi tylko o różnicę sp vs mp w rpg ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dozzi4545 Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2008 (edytowane) no fajnie ze tak mowicie ale ehh nic nie znalazlem ciekawego ja potrzebuje dobrej gry i nie wiem co wybrac WoW hmm troche zagmatwany moim zdaniem jak napisalem ale nie wiem sam. Jest duzo gier i nie wiem w czym wybierac i gdzie gra duzo polakow:P moze zaczne grac w WoW na jakims dobrym prv ale nigdy nie grałem. Wypowiadac sie dalej jakie gry was kreca i co was wciagneło i dlaczego a Metin 2?? Cabal oNline gral ktos?? dobrze sie lvl bije itp:) powiedzcie pozdro pisac dalej o grach co was interesuje Edytowane 17 Kwietnia 2008 przez dozzi4545 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2008 że aż zacytuje samego siebie chodziło mi tylko o różnicę sp vs mp w rpg ;) A ja nadal uwazam, ze nie powinno sie tego porownywac, bo siegajac np. po Baldura oczekuje czegos innego niz od MU Online (zamiast MU podstaw dowolne inne RPG), a mianowicie wciagajacej fabuly, ktorej w MMO sie zwykle nie uswiadczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Jak chcesz grać w Wow'a na przywatnym serwie to lepiej nie graj w ogóle. Nie dość że to złodziejstwo to jeszcze ma to niewiele wspólnego z oficjalnymi serwerami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dozzi4545 Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2008 no ja mam zamiar zagrac w Cabal Online podobno dobra gierka wypowiadac sie ludziska jakie gry preferujecie moze ktos gral w cabala?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaaDeeK Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2008 w Cabala grlem i nie polecam. Moim zdaniem straszny shit. Ogolnie mmorpgi sa do bani bo ciagle sie robi to samo. Najlepsze rpg to Baldur's Gate :P W MUONLINE gralem kiedys z 1rok. To byl fajny mmorpg, ale teraz chyba cos sie pozmienialo i jest kaszana, WoW to strata kasy dla nałogowców... płacić za gre co miesiąć... bezsens. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dozzi4545 Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2008 aha to lipa ja w mu online 4lata gralem i mam dosc;p mam ochote na inny MMORPG ale niestety nie wiem jaki moze SilkRoad ehh nie wiem cabal online fajnie sie lvl bije a w silku strasznie trudno wiec sie wypowiadac;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@TI Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2008 A ja nadal uwazam, ze nie powinno sie tego porownywac, bo siegajac np. po Baldura oczekuje czegos innego niz od MU Online (zamiast MU podstaw dowolne inne RPG), a mianowicie wciagajacej fabuly, ktorej w MMO sie zwykle nie uswiadczy.Fakt tutaj muszę przyznać Ci rację , wszystko zależy od tego czego gracz oczekuje od gry - w moim wypadku fabuła zazwyczaj schodzi na dalszy plan.Jednakże w wow'ie akurat jako taka fabuła jest,nie mega skomplikowana ale zasze coś [; Już więcej nie pisze bo zaraz dostane % za offtop . Pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dozzi4545 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2008 ja sie zastanawiam nad silkroad a cabal online moze ktos gral i opowie wypowiadac sie co was interesuje jak gra kazda wypowiedz sie przyda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Ja grałem w obydwie ;) W Silkroad doszedłem do ok. 25lvl'a w Cabalu >40 ale poniżej 50 :) Cabal'a wyróżnia to, że można łączyć skille i generalnie cała rozgrywka polega na combosach, fajne też są battle mode, Silkroada już tak nie pamiętam (grałem z rok albo więcej temu) Ale na jakiś szczególny czas mnie nie przykuł. Bądź co bądź obydwie gry to takie tradycyjne H&S przez internet, nie znajdziesz tam innych questów niż zbierz 20 czegoś albo zabij 10 takich mobów. No.. i czasem quest na gadaniu i zaniesieniu czegoś polega. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tyr83 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2008 (edytowane) Polecam World of Warcraft i calkowicie darmowy server *** Swiat w WoW jest po prostu przeogromny, gra posiada tez bardzo rozbudowana warstwe fabularna, tysiace questow zarowna solo jak i grupowe czy raid [druzyny 25+ graczy ;] ), oprocz tego Battlegrounds czyli pola bitewne gdzie gracze tocza bitwy, arena, aukcje i tysiace innych rzeczy ;] Na raz gra po 1000-2000 osob na kazdym z kilku realm`ow. Jest to jedyny prywatny serwer gdzie doswiadzenie i reputacja rosnie dokladnie tak jak na platnym blizzardzie. Nie piszemy na forumo nielegalnych serwerach costi Edytowane 19 Kwietnia 2008 przez costi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2008 A wiesz, ze prywatne serwery WoW sa nielegalne? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dozzi4545 Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2008 (edytowane) no to co ze nie legalny^^ mi to tam wisi a tak co do wowa to mogl bym zaczac grac ale nie jestem pewien czy dam se rade;) jak bys dal gg na prv to bysmy pogadali bo ja sie nie orientuje co do wowa :P tyr83 Edytowane 19 Kwietnia 2008 przez dozzi4545 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2008 A mi nie wisi, i regulaminowi forum tez nie... przez 2 tygodnie tylko poczytasz forum. Jak ktos nie rozumie po dobroci, to trzeba mlotkiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Tym bardziej, że nadal można korzystać z 10-dniowego triala WOW. Gra się na tych samych serwerach, co wszyscy. Jak trial się skończy, konta nie są usuwane, można upgradeować konto do pełnoprawnego (po miesiącu, po roku, nie ma znaczenia) i dalej grać - żaden problem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek911 Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2008 A jak ktos dobrze pokombinuje to nawet i wiecej za darmoche można wyciągnąć,np: trial Burning Crusade :), do tego zaproszenia dla nowych. W sumie jak zacząłem w grudniu to do kwietnia kupiłem tylko jednego prepaida 60dni,a reszta to 2x10dni trial +30dni free jako pierwszy miesiąc. pzd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojrakrock Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Bo to taki styl, trochę cartoon jak w w3... :blink: A l2... nie wiem, jak można płacić za tego nudnego grindowca, bez questów... bleee. ;] Ale ogólnie wow>............................................................................. ....................l2 w L2 jest bardzo duzo questow jezeli myslisz ze nie ma to pewnie grales na priwach tylko a tam sa one prajtycznie zbedne I? nie problem dobić 78lvl na 2 profesji... zresztą glad to niezbyt dobry materiał na pvp Ja tam polecam L2, wow jakoś nie przypadł mi do gustu. W L2 zawsze grałem ze starymi znajomymi w porządnych klanach z ally, wtedy bitki miedzy klanami czy oblężenie zamku to naprawdę niezła zabawa. Ale to tylko moje zdanie. Glad od IT naprawde ladnie kosi :) ogolnie to polecam L2 gram juz ponad 2 lata jestem liderem klanu od ponad roku mamy niezla ekipe z polski i pare osob z wegier (bylo juz nawet spotkanie :P), zaleta L2 jest to ze mozna sobie potestowac triala 14 dni badz pobawic sie na priwie. Uwaga gra naprawde wciaga :) W cabala gralem i nie polecam tam sie tylko robi questy od lv do lv idz tam zabij i polec tam bleee WOW za bardzo cukierkowy dla mnie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielski Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2008 (edytowane) a moze neismiertelne daiblo 2 lod <devil> moze nie mmo, ale bardzo przyjemna xD Edytowane 19 Kwietnia 2008 przez bielski Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojrakrock Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2008 a zgodze sie mam swietne wspomnienia z ta gra :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2008 a moze neismiertelne daiblo 2 lod <devil> moze nie mmo, ale bardzo przyjemna xD Przyjemna do czasu, później już tylko nie kończący się grind... <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yooguruto Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Co sie dzieje z tym mythosem? Orientuje sie ktos? Wyslalem zapytanie ze strony glownej o konto (bete?) i zero odzewu od jakiegos tygodnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Nie martw się ;) Ja nie dostałem od jakichś.. 10 miesięcy :D ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2008 (edytowane) Co sie dzieje z tym mythosem? Orientuje sie ktos? Wyslalem zapytanie ze strony glownej o konto (bete?) i zero odzewu od jakiegos tygodnie.Wcześniej betatesty były na zaproszenia. Obecnie chyba moduł zaproszeń jest wyłączony. Otwarte BT będa dopiero za jakis czas.. Edytowane 23 Kwietnia 2008 przez stivo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Aczkolwiek podobno juz niedlugo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...