Skocz do zawartości
dozzi4545

Najlepsza Gra Mmorpg?

Rekomendowane odpowiedzi

Ale jak sie ma Oblivion, Gothic, czy (tu juz inni przywolywali) Baldur's Gate do MMO? To sa chyba jednak troche inne odmiany gier...

że aż zacytuje samego siebie

( chodzi mi o sp bez żywych graczy ogólnie)

chodziło mi tylko o różnicę sp vs mp w rpg ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no fajnie ze tak mowicie ale ehh nic nie znalazlem ciekawego ja potrzebuje dobrej gry i nie wiem co wybrac WoW hmm troche zagmatwany moim zdaniem jak napisalem ale nie wiem sam. Jest duzo gier i nie wiem w czym wybierac i gdzie gra duzo polakow:P moze zaczne grac w WoW na jakims dobrym prv ale nigdy nie grałem. Wypowiadac sie dalej jakie gry was kreca i co was wciagneło i dlaczego

a Metin 2?? Cabal oNline gral ktos?? dobrze sie lvl bije itp:) powiedzcie pozdro pisac dalej o grach co was interesuje

Edytowane przez dozzi4545

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

że aż zacytuje samego siebie

chodziło mi tylko o różnicę sp vs mp w rpg ;)

A ja nadal uwazam, ze nie powinno sie tego porownywac, bo siegajac np. po Baldura oczekuje czegos innego niz od MU Online (zamiast MU podstaw dowolne inne RPG), a mianowicie wciagajacej fabuly, ktorej w MMO sie zwykle nie uswiadczy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

w Cabala grlem i nie polecam. Moim zdaniem straszny shit. Ogolnie mmorpgi sa do bani bo ciagle sie robi to samo. Najlepsze rpg to Baldur's Gate :P W MUONLINE gralem kiedys z 1rok. To byl fajny mmorpg, ale teraz chyba cos sie pozmienialo i jest kaszana, WoW to strata kasy dla nałogowców... płacić za gre co miesiąć... bezsens.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja nadal uwazam, ze nie powinno sie tego porownywac, bo siegajac np. po Baldura oczekuje czegos innego niz od MU Online (zamiast MU podstaw dowolne inne RPG), a mianowicie wciagajacej fabuly, ktorej w MMO sie zwykle nie uswiadczy.

Fakt tutaj muszę przyznać Ci rację , wszystko zależy od tego czego gracz oczekuje od gry - w moim wypadku fabuła zazwyczaj schodzi na dalszy plan.Jednakże w wow'ie akurat jako taka fabuła jest,nie mega skomplikowana ale zasze coś [;

Już więcej nie pisze bo zaraz dostane % za offtop . Pzdr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja grałem w obydwie ;) W Silkroad doszedłem do ok. 25lvl'a w Cabalu >40 ale poniżej 50 :) Cabal'a wyróżnia to, że można łączyć skille i generalnie cała rozgrywka polega na combosach, fajne też są battle mode, Silkroada już tak nie pamiętam (grałem z rok albo więcej temu) Ale na jakiś szczególny czas mnie nie przykuł. Bądź co bądź obydwie gry to takie tradycyjne H&S przez internet, nie znajdziesz tam innych questów niż zbierz 20 czegoś albo zabij 10 takich mobów. No.. i czasem quest na gadaniu i zaniesieniu czegoś polega.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Polecam World of Warcraft i calkowicie darmowy server ***

Swiat w WoW jest po prostu przeogromny, gra posiada tez bardzo rozbudowana warstwe fabularna, tysiace questow zarowna solo jak i grupowe czy raid [druzyny 25+ graczy ;] ), oprocz tego Battlegrounds czyli pola bitewne gdzie gracze tocza bitwy, arena, aukcje i tysiace innych rzeczy ;] Na raz gra po 1000-2000 osob na kazdym z kilku realm`ow. Jest to jedyny prywatny serwer gdzie doswiadzenie i reputacja rosnie dokladnie tak jak na platnym blizzardzie.

Nie piszemy na forumo nielegalnych serwerach

costi

Edytowane przez costi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no to co ze nie legalny^^ mi to tam wisi

a tak co do wowa to mogl bym zaczac grac ale nie jestem pewien czy dam se rade;)

jak bys dal gg na prv to bysmy pogadali bo ja sie nie orientuje co do wowa :P tyr83

Edytowane przez dozzi4545

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tym bardziej, że nadal można korzystać z 10-dniowego triala WOW. Gra się na tych samych serwerach, co wszyscy. Jak trial się skończy, konta nie są usuwane, można upgradeować konto do pełnoprawnego (po miesiącu, po roku, nie ma znaczenia) i dalej grać - żaden problem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A jak ktos dobrze pokombinuje to nawet i wiecej za darmoche można wyciągnąć,np: trial Burning Crusade :), do tego zaproszenia dla nowych. W sumie jak zacząłem w grudniu to do kwietnia kupiłem tylko jednego prepaida 60dni,a reszta to 2x10dni trial +30dni free jako pierwszy miesiąc.

pzd

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bo to taki styl, trochę cartoon jak w w3... :blink:

A l2... nie wiem, jak można płacić za tego nudnego grindowca, bez questów... bleee. ;]

Ale ogólnie wow>.............................................................................

....................l2

w L2 jest bardzo duzo questow jezeli myslisz ze nie ma to pewnie grales na priwach tylko a tam sa one prajtycznie zbedne

I? nie problem dobić 78lvl na 2 profesji... zresztą glad to niezbyt dobry materiał na pvp

Ja tam polecam L2, wow jakoś nie przypadł mi do gustu.

W L2 zawsze grałem ze starymi znajomymi w porządnych klanach z ally, wtedy bitki miedzy klanami czy oblężenie zamku to naprawdę niezła zabawa. Ale to tylko moje zdanie.

Glad od IT naprawde ladnie kosi :)

ogolnie to polecam L2 gram juz ponad 2 lata jestem liderem klanu od ponad roku mamy niezla ekipe z polski i pare osob z wegier (bylo juz nawet spotkanie :P), zaleta L2 jest to ze mozna sobie potestowac triala 14 dni badz pobawic sie na priwie. Uwaga gra naprawde wciaga :)

W cabala gralem i nie polecam tam sie tylko robi questy od lv do lv idz tam zabij i polec tam bleee

WOW za bardzo cukierkowy dla mnie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co sie dzieje z tym mythosem? Orientuje sie ktos? Wyslalem zapytanie ze strony glownej o konto (bete?) i zero odzewu od jakiegos tygodnie.

Wcześniej betatesty były na zaproszenia. Obecnie chyba moduł zaproszeń jest wyłączony. Otwarte BT będa dopiero za jakis czas.. Edytowane przez stivo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi