Skocz do zawartości
Negan

Laptop (co Tu Napisać Heh)

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Chciałbym sobie klupic laptopa :) I nie wiem jaki procesor wybrać - czy amd turion czy intel core duo czy jeszcze cos innego. No i chciałbym z 2 gb ramu i grafe, żeby móc pograc np. w CS:S

I jaka firma? Odpycha mnie Acer, fujitsu siemens i Dell ;)

Pozdr

Edytowane przez STOGU

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mi chodzi bardziej o coś pokroju HP, TOshiba, Asus czy IBM. BTW czy na Della trzeba mieć Windowsa zrobionego pod Della czy nie?

Wlasnie Dell w porownaniu do innych lapkow jest zrobiony bardziej jak pc. Zadnych ukrytych partycji (nie wiem jak w nowszych), systemu ze zintegrowanym softem etc. Zwykly windows. Do tego codziennoscia sa takie smaczki jak "Designed for XP, Vista Capable", powinni je docenic szczegolnie ci co maja lapa z vista a chca XP :D . Jak i u wielu innych producentów występuje problem ze zmiana systemu ( :lol2: ) czy znaleziem odpowiednich wersji sterowników (do mojego jest tylko 370 roznych wersji sterow po 4 rozne OS + dos). Niektorzy wola np HP od Della, ale ich tez szanujemy ;) Edytowane przez MaSell

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Miałem DV6xxx i ani nie był głośny ani gorący. Miałem porównanie tylko z matrycą MacBooka i na HP były żywsze kolory.

Odnosiłem sie do DV6xxx i DV2xxx z 8400GS, oba lapki w porównaniu np z Vostro 1400/1500 o podobnych parametrach są niemiłosiernie głośne i gorące. Być może w innej konfiguracji (czytaj z Integrą) nie są gorące/głośne.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hm ja miałem z Go7400 ale to prawie jak 8400GS :D Nie no serio z HP byłem naprawdę zadowolony i nie miałem powodów do narzekań.

Czy Della nie można zamówić w sklepie UK ? Chyba ktoś ostatnio tak robił na forum.

Edytowane przez Alta1r

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kup sobie coś takiego jak ja mam w podpisie, 3300zł - wydajne, solidne, wysoka jakość wykonania, 0 malowanych i wycierających się elementów.

Z prockiem 2.2GHz i 512MB na grafice dostaniesz w tej cenie.

Edytowane przez lukasrz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Heh, czyli dyskusja czysto akademicka.

Zastanawiam sie dlaczego ten temat powstał, cóż ponabijaliśmy sobie posty i wszyscy są happy <_<

Edytowane przez Kas

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi