Negan Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2008 (edytowane) Witam, Chciałbym sobie klupic laptopa :) I nie wiem jaki procesor wybrać - czy amd turion czy intel core duo czy jeszcze cos innego. No i chciałbym z 2 gb ramu i grafe, żeby móc pograc np. w CS:S I jaka firma? Odpycha mnie Acer, fujitsu siemens i Dell ;) Pozdr Edytowane 16 Kwietnia 2008 przez STOGU Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2008 co Tu Napisać HehZacznij od kwoty, którą dysponujesz, doradzacze zaraz Ci coś wybiorą ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gMolimo Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2008 (edytowane) Jak Dell odpycha to co tu dużo pisać :D Edytowane 16 Kwietnia 2008 przez Alta1r Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Jak Dell odpycha to co tu dużo pisać :Dpozostaje medion, maxdata.... ;) /post napisany z della/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Jak Dell odpycha to co tu dużo pisać :DMoże chodzi mu o design ;) Chociaż nie znam osoby, której M1330 by sie nie podobał... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Negan Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Mi chodzi bardziej o coś pokroju HP, TOshiba, Asus czy IBM. BTW czy na Della trzeba mieć Windowsa zrobionego pod Della czy nie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2008 (edytowane) Mi chodzi bardziej o coś pokroju HP, TOshiba, Asus czy IBM. BTW czy na Della trzeba mieć Windowsa zrobionego pod Della czy nie?Wlasnie Dell w porownaniu do innych lapkow jest zrobiony bardziej jak pc. Zadnych ukrytych partycji (nie wiem jak w nowszych), systemu ze zintegrowanym softem etc. Zwykly windows. Do tego codziennoscia sa takie smaczki jak "Designed for XP, Vista Capable", powinni je docenic szczegolnie ci co maja lapa z vista a chca XP :D . Jak i u wielu innych producentów występuje problem ze zmiana systemu ( :lol2: ) czy znaleziem odpowiednich wersji sterowników (do mojego jest tylko 370 roznych wersji sterow po 4 rozne OS + dos). Niektorzy wola np HP od Della, ale ich tez szanujemy ;) Edytowane 17 Kwietnia 2008 przez MaSell Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gMolimo Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2008 HP/Dell jedyny słuszny wybór markowego laptopa do 3k :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2008 HP/Dell jedyny słuszny wybór markowego laptopa do 3k :DZ autopsji wiem, ze HP nie warto kupować. Gorące, głośne, słabe matryce...itd... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gMolimo Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Miałem DV6xxx i ani nie był głośny ani gorący. Miałem porównanie tylko z matrycą MacBooka i na HP były żywsze kolory. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Tia szkoda tylko , ze ciezko gdzies znalezc della w normalnym sklepie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Miałem DV6xxx i ani nie był głośny ani gorący. Miałem porównanie tylko z matrycą MacBooka i na HP były żywsze kolory.Odnosiłem sie do DV6xxx i DV2xxx z 8400GS, oba lapki w porównaniu np z Vostro 1400/1500 o podobnych parametrach są niemiłosiernie głośne i gorące. Być może w innej konfiguracji (czytaj z Integrą) nie są gorące/głośne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gMolimo Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2008 (edytowane) Hm ja miałem z Go7400 ale to prawie jak 8400GS :D Nie no serio z HP byłem naprawdę zadowolony i nie miałem powodów do narzekań. Czy Della nie można zamówić w sklepie UK ? Chyba ktoś ostatnio tak robił na forum. Edytowane 17 Kwietnia 2008 przez Alta1r Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2008 (edytowane) Kup sobie coś takiego jak ja mam w podpisie, 3300zł - wydajne, solidne, wysoka jakość wykonania, 0 malowanych i wycierających się elementów. Z prockiem 2.2GHz i 512MB na grafice dostaniesz w tej cenie. Edytowane 17 Kwietnia 2008 przez lukasrz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2008 solidne, wysoka jakość wykonania ;) http://forum.purepc.pl/temat/Laptopy-noteb...7/#entry2973426 :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2008 (edytowane) ;) http://forum.purepc.pl/temat/Laptopy-noteb...7/#entry2973426 :razz: Heh, czyli dyskusja czysto akademicka. Zastanawiam sie dlaczego ten temat powstał, cóż ponabijaliśmy sobie posty i wszyscy są happy <_< Edytowane 17 Kwietnia 2008 przez Kas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...