SanDiego Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Witam, Kupiłem ten model laptopa. Jest na nim zainstalowana WIndows Vista Home Premium. ALe chciałbym zainstalować sobie XP SP2. I problem w tym, że nie mogę bo przy instalatorze wyskakuje mi że instalator nie znalazł żadnych dysków twardych. Próbowałem F2 ale to nic nie dało. Co z tym fantem można zrobić? POzdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2008 (edytowane) w biosie powinienes miec cos z konfiguracja sata . druga sprawa to to czy sa stery do wszystkiego pod xp Edytowane 17 Kwietnia 2008 przez MaSell Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2008 (edytowane) Za 400zł mogłeś mieć coś z lepszym prockiem i grafa :P No ale cóż :) Też kiedyś myślałem nad tym Asusem... Włącz AHCI w BIOS-ie Edytowane 17 Kwietnia 2008 przez lukasrz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SanDiego Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Nie mam takiej opcji w BIOSie :/ To juz se zainstalowałem XP :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Zadam takie niezreczne pytanie. Po co kupowac lapa i placic za viste, zeby potem inwestowac kase w xpka? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SanDiego Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Zadam takie niezreczne pytanie. Po co kupowac lapa i placic za viste, zeby potem inwestowac kase w xpka?I tak większość jest z Vistą :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek-o Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2008 do instalatora win xp musisz dołączyc sterowniki SATA do swojego chipsetu z laptopa (intel 965pm), 15 minut roboty (włączajać sciągniecie pliku i jego zintegrowanie z instalatorem) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SanDiego Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Co z tego że się udało, skoro nie ma do XP sterów [ciach!]aa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2008 lukasrz jaki masz na myśli o 400 zł droższy ? Taki z mojego podpisu tylko z prockiem 2.2 i 512MB na grafie. @ STOGU Poczytaj moze instrukcje od lapka jesli taką posiadasz. Ewentualnie idz do jakiegos serwisu moze podpowiedzą Ci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sobih Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2008 instalka jw. stery sata zintegrowane nlitem rozwiązują sprawe. stery do xp w większości uda się bez trudności odszukać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Co z tego że się udało, skoro nie ma do XP sterów [ciach!]aa... Mam te stery przygotowane (rozpakowane z obrazu dyskietki ściągniętej ze strony Intela), jak chcesz zgłoś się na priv. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...