mlynek Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Również mnie bardzo to interesuje. Czy LG uzna pieczątkę sklepu AGITO.pl do otrzymania klawiatury i myszki ?agito jest sklepem autoryzowanym - link Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AlCaponexp Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2008 O to bardzo mnie taka informacja ucieszyła :) Dzięki wielkie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
regaciarz Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2008 a orientuje się ktoś czy sklep Hitech jest sklepem autoryzowanym? bo kupuję tego lg i z chęcią zgarnąłbym gratisa :wink: co prawda taki zestaw jest mi nie potrzebny ale jak gratis to gratis :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davvid Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Czy LG uzna pieczątkę sklepu AGITO.pl do otrzymania klawiatury i myszki ?Co do podstemplowania kuponu przez Agito, to jak ktoś leniwy, to niech poprosi, żeby sami kupon wydrukowali, po czym postawili pieczątkę i wysłali. Mi przynajmniej kłopotu z tym nie robili. Zawsze to trochę (albo i więcej niż trochę, jak poczta sie "postara") szybciej, a i na poczte nie trzeba ganiać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malyxyz Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Witam Dzisiaj kupiłem ten monitor i jestem zadowolony przesiadłem się z 15 calowego crt tylko mam problem z podłączeniem przez dvi Na kablu dvi mam cały czas obraz czarny próbowałem przełączyć przyciskiem SOURCE ale to samo Może ktoś z was podpowie czemu tak jest Moja karta graficzna to GF7300GT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p!Ck3r Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2008 a do mnie monitor idzieeeeeeee i idzieeeeeeeee juz tydzien i dojść nie może, a czas realizacji niby 2-3 dni, mhm........ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silk Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Witam, chciałem zapytać czy już ktoś ma jakieś dane na temat Letniej Promocji LG. Kupiłem kilka dni temu ten monitor (jestem b. zadowolony) w Agito i nie wiem czy jest sens wysyłać do nich do podbicią kupon konkuroswy (bo niby punkt sprzedaży ma być autoryzowany). Dostał już ktoś swoją myszkę i klawiaturę lub jakąś odpowiedź od LG?nie ma nic takiego w regulaminie: http://www.lgry.pl//files/regulamin_promocji_LG.pdf każdy sklep się liczy jedyne wymagania to: Warunkiem odebrania nagrody jest przesłanie pocztą (...) wypełnionego kuponu promocyjnego dostępnego w sieciach sprzedaży lub na stronie www.lgry.pl wraz z kopią dowodu zakupu (faktura lub rachunek). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbycho_86 Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Za to na kuponie jest miejsce na pieczątkę autoryzowanego punktu sprzedaży. Ale tak czy inaczej skontaktowałem się już z Agito i wyślę kupon do LG. Jak dostanę nagrodę to oczywiście napiszę na forum :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p!Ck3r Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2008 (edytowane) no w koncu przyszedł :) jest bombowy! nic nie piszczy przy ustawieniach niskich i wysokich, blaszka w środku nie lata, póki co nie ma badów :) podświetlenie matrycy póki co nie zauwazylem ale raczej się na tym nie znam... polecam kazdemu ! :) da się tę dzwiek przy włączaniu i wyłączaniu wyłączyć? Edytowane 20 Sierpnia 2008 przez p!Ck3r Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobby9 Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Właśnie zakupiłem ten monitor i pierwsze wrażenie powalająco dobre,zwłaszcza że przerzuciłem się z 15" CRT :wink2: To mój pierwszy tego rodzaju monitor więc małe pytanie do Was co powinienem sprawdzić od razu po kupieniu takiego monitora? Wiem że LG daje gwarancję na Bad Pixel'e ale nie wiem czy to jakimś oprogramowaniem trzeba sprawdzić czy samemu? Będę wdzięczny za wyjaśnienie.. Pozdrawiam Bobby :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p!Ck3r Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2008 ok muzyczke wylaczylem ;] ja odrazu bady sprawdzilem, bad pixel tester'em Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobby9 Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2008 ok muzyczke wylaczylem ;] ja odrazu bady sprawdzilem, bad pixel tester'em znalazłem tylko Dead Pixel Tester 2.30 :wink2: i tym zapewne sprawdzę ale nie wiem jeszcze za bardzo jakich kryteriów użyć.. :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p!Ck3r Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2008 jeszcze mozesz bad pixel locator a niestety nierówne podświetlenie matrycy jest i u mnie choć tak bardzo póki co nie przeszkadza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AlCaponexp Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Jak myślicie, czy jeszcze cena lekko spadnie tego monitorka ? W sklepie AGITO jest on obecnie po 671 zł. Dostałem wypłatę i zastanawiam się czy jeszcze poczekać do początku września czy już kupić. Co do podstemplowania kuponu przez Agito, to jak ktoś leniwy, to niech poprosi, żeby sami kupon wydrukowali, po czym postawili pieczątkę i wysłali. Mi przynajmniej kłopotu z tym nie robili. Zawsze to trochę (albo i więcej niż trochę, jak poczta sie "postara") szybciej, a i na poczte nie trzeba ganiać. Hmm, napisałem do AGITO, czy wydrukowaliby ten kupon i wysłali go razem z monitorkiem ale w odp. dostałem to: " Witam. Niestety zgodnie z procedurami nie jest to możliwe. Pozdrawiam serdecznie. Marcin Siankowski Biuro Obsługi Klienta Sklep Internetowy Agito Tel: +48 22-2100 300| Fax: +48 22-2100399 http://www.agito.pl „Agito.pl to największy polski sklep internetowy wg raportu E-commerce 2007” " Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p!Ck3r Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2008 spytaj czy mogą wysłać osobno, mi problemu nie zrobili :) (chyba bo jeszcze nie dostałem listu) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AlCaponexp Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2008 (edytowane) A co do pierwszego pytania (cena), to co myślicie, spadnie jeszcze ? Edytowane 21 Sierpnia 2008 przez AlCaponexp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobby9 Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Instalujecie sterowniki dołączone do monitora z płytki czy może ściągacie jakieś nowsze (takowych nie znalazłem) z internetu? Tak samo mam małą zagwozdkę..bo trochę mało jestem obeznany w monitorach LCD i ogólnie z zagadnieniami z nimi się wiążącymi :wink2: Otóż czy maksymalne odświeżanie jest zawsze tylko i wyłącznie 60Hz? Może głupie i "laikowate" pytanie ale nurtuje mnie ta kwestia więc pytam.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freaker Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Tak samo mam małą zagwozdkę..bo trochę mało jestem obeznany w monitorach LCD i ogólnie z zagadnieniami z nimi się wiążącymi :wink2: Otóż czy maksymalne odświeżanie jest zawsze tylko i wyłącznie 60Hz? Może głupie i "laikowate" pytanie ale nurtuje mnie ta kwestia więc pytam.. Tak, w monitorach LCD odświeżanie jest stałe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p!Ck3r Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2008 i drugie lagikowate: jak mam podlaczone dvi to boota nie widze? tylko na dsubie bedzie widac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbycho_86 Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2008 spytaj czy mogą wysłać osobno, mi problemu nie zrobili :) (chyba bo jeszcze nie dostałem listu) U mnie też wysłali bez problemu: "Witam Pana. Kupon w dniu dzisiejszym zostanie do Pana wysłany listem poleconym. Pozdrawiam serdecznie. Dorota Gomulska Biuro Obsługi Klienta Sklep Internetowy Agito Tel: +48 22-2100 300| Fax: +48 22-2100399 3077787[/snapback] A co do pierwszego pytania (cena), to co myślicie, spadnie jeszcze ? Pewnie będzie pomału spadać, wszystko z czasem tanieje ;) Kwestia tylko czasu, który trzeba czekać. Ja kupiłem jak tylko miałem pieniądze za 675 zł, i nawet jakby potaniał teraz o połowę to żałować nie będę, bo 2 tygodnie się już nie męczę na starym CRT :). i drugie lagikowate: jak mam podlaczone dvi to boota nie widze? tylko na dsubie bedzie widac? Hmm, u mnie wszystko działa, tak na DVI jak i DSUB. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p!Ck3r Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2008 o kurczę! może ktoś wie czemu u mnie tego nie widać? karta radek 8500, i widzę obraz tylko gdy windows już jest włączony, z dosa nic... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AlCaponexp Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2008 (edytowane) U mnie też wysłali bez problemu: "Witam Pana. Kupon w dniu dzisiejszym zostanie do Pana wysłany listem poleconym. Pozdrawiam serdecznie. Dorota Gomulska Biuro Obsługi Klienta Sklep Internetowy Agito Tel: +48 22-2100 300| Fax: +48 22-2100399 http://www.agito.pl" Może dlatego nie było problemu bo "pisałeś" z babką a mi odpisał jakiś typek :P Zaraz wyślę jeszcze raz email, jutro rano może będzie kobitka łaskawa :D A tak w ogóle, to do jakiej tematyki pisaliście ten email, bo mi od początku odpisywał ten typ. Tam można wybrać problem i wtedy email leci do odp. działu. Gdzie Wy pisaliście ? I jeszcze coś. Kupując monitorek w AGITO, to w zestawie dostaję jakiś kabelek DVI czy cuś takiego ? Obecnie posiadam Radeona 9800PRO. Będę musiał coś dokupić jeszcze do niego ? Edytowane 21 Sierpnia 2008 przez AlCaponexp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p!Ck3r Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2008 pisz do tego: Pawel.Filewski@agito.pl tak, masz 2 kable w zestawie + do zasilania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AlCaponexp Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2008 pisz do tego: Pawel.Filewski@agito.pl tak, masz 2 kable w zestawie + do zasilania Dzięki za info. Napisałem i czekam teraz na odp. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
regaciarz Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2008 (edytowane) kupiłem dzisiaj ten monitorek i po postawieniu go na biurku nie wydał mi się strasznie wielki, ale po włączeniu go przeżyłem szok( przesiadka z crt 17', wielki jest). Wygląda świetnie edit: niech ktoś poda ustawienia, na jakich ten monitor prezentuje się najlepiej( rozdziałka na pulpicie i ustawienia monitora) Edytowane 22 Sierpnia 2008 przez regaciarz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Symbian Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2008 A piszczy Ci ten monitor jak niektorym tutaj wczesniej ? Bo troche sie zrazilem co do tego LGka ;/ Nie po to wydaje sie kilkaset zł zeby monitorek wkurzal swoim działaniem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruel Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Obczajalem wczoraj ten monitorek u kumpla... i prawde mowiac nie rozumiem skad te zachwyty. Proste spojrzenie na w pelni bialy ekran juz mnie irytuje - bo widac nierownomierne podswietlenie, biel jest czysta jedynie w srodku, po bokach juz ciemniejsza. I jeszcze zrozumialbym gdyby takie cos mialo miejsce przy patrzeniu z kata 30 stopni, ale nie na wprost! Do tego chamski fioleto-podobny pasek podswietlenia na w pelni czarnym tle, widoczny na samym dole, wysokosc ok. 0.5cm. Niefajne. Na plus na pewno boczne katy, pozytywnie mnie zaskoczyly - bo ze katy gora/dol sa tragiczne mozna bylo przewidziec. Nie wiem tylko teraz, czy to moje marudzenie to wynik przesiadywania dwoch lat na 215TW i zbyt duzych wymagan, czy tez faktycznie ten LG jest taki sobie... szkoda ze nie mialem jakiegos innego monitorka na TN stojacego obok dla porownania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
regaciarz Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2008 A piszczy Ci ten monitor jak niektorym tutaj wczesniej ? Bo troche sie zrazilem co do tego LGka ;/ Nie po to wydaje sie kilkaset zł zeby monitorek wkurzal swoim działaniem.jak przyłożę ucho do kratki wentylacyjnej to słychać jakieś brzęczenie ale siedząc jakieś 80cm od monitora nic nie słyszę( podświetlenie 55). Przydałby się pivot ale tragedii nie ma Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbycho_86 Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2008 A piszczy Ci ten monitor jak niektorym tutaj wczesniej ? Bo troche sie zrazilem co do tego LGka ;/ Nie po to wydaje sie kilkaset zł zeby monitorek wkurzal swoim działaniem.U mnie, jak wyłączę kompa, muzykę i zamknę okno ;) faktycznie coś tam słychać. Ale w normalnym użytkowaniu nic nie słychać. Więc dla mnie to nawet nie jest żadna wada bo w żaden sposób mi nie przeszkadza. Obczajalem wczoraj ten monitorek u kumpla... i prawde mowiac nie rozumiem skad te zachwyty. Proste spojrzenie na w pelni bialy ekran juz mnie irytuje - bo widac nierownomierne podswietlenie, biel jest czysta jedynie w srodku, po bokach juz ciemniejsza. To dziwne, bo ja u siebie nierównomiernego podświetlenia praktycznie nie zauważam. Może nie jest idealnie, ale narzekać nie ma na co. I jeszcze zrozumialbym gdyby takie cos mialo miejsce przy patrzeniu z kata 30 stopni, ale nie na wprost! Do tego chamski fioleto-podobny pasek podswietlenia na w pelni czarnym tle, widoczny na samym dole, wysokosc ok. 0.5cm. Niefajne.Racja, ten filetowy pasek też widzę. Ale jak sam wspomniałeś widać go na całym czarnym tle - a to nie jest widok zbyt częsty. Nie wiem tylko teraz, czy to moje marudzenie to wynik przesiadywania dwoch lat na 215TW i zbyt duzych wymagan, czy tez faktycznie ten LG jest taki sobie... szkoda ze nie mialem jakiegos innego monitorka na TN stojacego obok dla porownania.No właśnie, IMO zachwyty nad tym monitorem wynikają ze świetnego stosunku jakości do ceny. Wiadomo, że za niecałe 700 zł nie dostanie się monitora bez wad. Ale w tym modelu nie jest ich dużo, a te które są mało przeszkadzają (mówię to prawie po miesiącu użytkowania). A może nie widzę tych wad, bo nie siedziałem na niczym lepszym tylko na 17" CRT... W każdym razie ja jestem zadowolony z zakupu, a to chyba najważniejsze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wladek29 Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Co widzicie jak zajrzycie przez kratki u góry? Czy jest to świecący punkt po lewej stronie??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...