elomelo Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Piona, mialem pewne watpliwosci czy w dobrym dziale rozpoczynam watek ale stwierdzilem, ze w klawiaturach nikt nie zareaguje bo to Apple ;] Rozchodzi sie o taka klawiature: Nabylem takowa (uzywana) i mam dziwne wrazenie, ze jest ona uszkodzona/zuzyta, no chyba, ze tak jest to zwracam honor. Ciezko to opisac ale jak nie trafi sie kciukiem w srodek np. spacji tylko w dolna krawedz to spacja sie blokuje o reszte obudowy klawiatury, podobnie jest z innymi przyciskami (zauwazylem to na WSAD'zie) ale jest to mniej zauwazalne/upierdliwe. Dzieje sie tak tylko jak krzywo trafi sie w klawisz. No i czy to tak po prostu jest i jest to kwestia przestawienia sie czy moze mam skatowana klawiature? (w sumie wyglada jak nowa, zero nawet rys, lsniaca bieli w ogole ;] ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość loRdRumek Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Piona, mialem pewne watpliwosci czy w dobrym dziale rozpoczynam watek ale stwierdzilem, ze w klawiaturach nikt nie zareaguje bo to Apple ;] Rozchodzi sie o taka klawiature: [img ]http://www.iskin.com/images/xt_images/apple-keyboard.jpg[/img] Nabylem takowa (uzywana) i mam dziwne wrazenie, ze jest ona uszkodzona/zuzyta, no chyba, ze tak jest to zwracam honor. Ciezko to opisac ale jak nie trafi sie kciukiem w srodek np. spacji tylko w dolna krawedz to spacja sie blokuje o reszte obudowy klawiatury, podobnie jest z innymi przyciskami (zauwazylem to na WSAD'zie) ale jest to mniej zauwazalne/upierdliwe. Dzieje sie tak tylko jak krzywo trafi sie w klawisz. No i czy to tak po prostu jest i jest to kwestia przestawienia sie czy moze mam skatowana klawiature? (w sumie wyglada jak nowa, zero nawet rys, lsniaca bieli w ogole ;] ) Może klawisze były wymieniane, powyjumuj wszystkie klawisze, zobacz czy nie ma syfu podspodem, i włóż jeszcze raz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elomelo Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2008 No wlasnie nie ma co czyscic, jest czysta. Czuje, ze to blokuje frontowa czesc klawiatury :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jenot Opublikowano 3 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2008 Mam taką samą klawiaturę. Kupiłem używaną, sam czyściłem klawisze - żadnych problemów. Co prawda nieco mocniej trzeba walić w klawisze niż w poprzedniej mojej klawiaturze (Ligitech UltraX) ale bardzo szybko się można przestawić. :) Zwłaszcza, że układ klawiszy jest dla mnie idealny - duży Enter, duży Backspace, duży prawy Shift. Musiałem tylko (programowo) zamienic japko z altem, bo jednak trudno wyeliminować windowsowe przyzwyczajenie, że alt jest przy spacji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xiwox Opublikowano 19 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2008 Witam, Chodzi mi po głowie zakup klawiatury Apple'a do mojego PC. http://www.apple.com/pl/keyboard/ Sprawdzałem- klawiatura pod USB działa bez problemów. Problem w tym, że uparłem się na wersję bezprzewodową. Miał ktoś już może okazję testować wersję WIRELESS (bluetooth) pod PC? dzięki za info i. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 19 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2008 Miał ktoś już może okazję testować wersję WIRELESS (bluetooth) pod PC? ..kolega ma taka przy PCecie i bardzo sobie chwali, ja mam wersje przewodowa i zamienilbym ja jedynie na DiNovo Edge ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 20 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2008 (edytowane) xiwox - wireless keyboard od apple zadziala, ale mozesz miec problemy vide przedostatni post, gosc nie mogl jej sparowac http://forums.macrumors.com/showthread.php...reless+keyboard Edytowane 20 Czerwca 2008 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jenot Opublikowano 1 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2008 xiwox - wireless keyboard od apple zadziala, ale mozesz miec problemy vide przedostatni post, gosc nie mogl jej sparowac http://forums.macrumors.com/showthread.php...reless+keyboard Poza tym nowe wireless nie mają numpada... dla mnie to dyskwaliikuje ją jako klawiaturę na biurko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedras77 Opublikowano 4 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2008 Ja uzywam tej z pierwszego postu w PC i dziala super. Nie ma zadnych problemow, no moze tylko z "przezwyczajeniami" z windowsowych kalwiatur i zamiany jablka z altem, ale o tym juz tez bylo... z drugiej strony to jak uzywam jej pod mackiem tez musze sie po raz kolejny przestawiac... Moja jeszcze robi jakies dziwne akcje z PrintScreen... Mam jeszcze zestaw Logitech X530 for MAC i tamta klawiatura mimo ze macowo podpisane klawisze robi printscreen, bodajrze zamiast F13, ta od Apple jakos nie chce... Te nowe klawiaturki calkiem fajnie wygladaja. Tak sie zastanawiam czy nie nabyc przypadkiem takiej w wersjii na kablu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...