Xanti33 Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Witam, szukam jakiś pamięci do procka takiego jak w temacie i plyty Abita ip35. Mianowicie chodzi mi, zeby sie dobrze kręciły i nie byly zbyt drogie, znalalem takie A-daty Click. Czy dobrze sie one kreca, bo slyszalem ze te nowsze nie sa juz takie dobre jak te z przed pol roku. Co o nich mysliscie i co polecacie innego? Moge wydac ~160zl, moze troszke wiecej. Zmiana mnoznika z x9 na x8 jest glownie po to aby ulatwic znalezenie dzielnika? prosze o odp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Elo, sam planuje do nowego kompa ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> sobie takie pamieci. Kolega ma, proca ostro kreci i jak narazie na pameci zlego slowa nie moze powiedziec, wiec ja mysle ze są w porzadku. Ale i tak co do podkrecania, to wiadomo znajdzie sie ktos, kto bedzie psioczyl. Wiadomo nie kazdemu pamieci podkrecaja sie ladnie. Jednemu gorzej, drugiemu lepiej. Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xanti33 Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2008 No tak, ale czy są one na Micronach czy roznie sie trafiaja? chodzi mi o te z linku, i ile wyciagaja na CL4 obecnie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShDe Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2008 mam ocz platinum rev 2, bez zmiany v robia 1000mhz cl5, wiecej nawet nie probowalem, ale mysle ze na 1200 mogly by poleciec Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Shade ile dales za swoje pamieci ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xanti33 Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2008 a co z tym mnozikiem fsb? xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dred Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Ze swojej strony nie moge polecić tych OCZ :( Trafiają sie na bardzo różnych kościach z czego coraz większa ilość tych pamięci to syf :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Ja bym szukał starych, dobrych kingstonów na kostkach elpidy. Zazwyczaj robią ok 1000mhz i są tanie jak każde kingstony. Proponuję zrobić rundkę po okolicznych sklepach i popytać sprzedawców o możliwość przejrzenia asortymentu. Ja miałem takie kingstony 667 i były wypasione 1000MHz cl4 @ 2.1v, mega-stabilnie, ale nie mogłem się pozbyć moich poprzednich kingów, a potrzebowałem kasy, więc te z elpidami zwróciłem. :( W goodramach też się elpidy zdarzają więc poszukaj takich pamięci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShDe Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2008 ja dawalem 140zl, na obecna chwile za 120zl na allegro mozna kupic nowki, jak sie dobrze popatrzy to za 100 lub mniej uzywki, gwarke maja wieczysta ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamlop Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2008 mam ocz platinum rev 2, bez zmiany v robia 1000mhz cl5, wiecej nawet nie probowalem, ale mysle ze na 1200 mogly by poleciec no to masz fart, bo moje identyczne, tylko 900 na cl5 nie zrobią Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...