szuwar1 Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2008 witam! mam pytanie odnosnie internetu. moje lacze 512 przez modem (multimedia) mam 2 kompy w domu i potrzebuje jakos rozdzielic internet czy cos w tym stylu(jezeli to wogole mozliwe) slyszalem o jakis antenach,routerach itp. ale potrzebuje precyzyjnych objasnien: co?,jak?,i za ile? z gory dziekuje za odpowiedzi... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzynek1 Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2008 mysle ze router sprosta temu zadaniu postaraj sie podac jeszcze mniej informacji, wtedy odpowiedz bedzie bardziej konkretna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szuwar1 Opublikowano 2 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2008 mysle ze router sprosta temu zadaniu postaraj sie podac jeszcze mniej informacji, wtedy odpowiedz bedzie bardziej konkretna no ty podales za to super bardzo wyczerpujaca odpowiedz. No router, ale co router? (a jesli podalem za malo informacji to napisz jakie mam jeszcze podac?) nie jestem zbyt obczajony i prosze o dokladne objasnienie (co kupic?,gdzie podlaczyc?,jakie?,co? itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 2 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2008 I zmień tytuł tematu na regulaminowy, bo ktoś się może zdenerwować... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzynek1 Opublikowano 2 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2008 no ty podales za to super bardzo wyczerpujaca odpowiedz. No router, ale co router? (a jesli podalem za malo informacji to napisz jakie mam jeszcze podac?) nie jestem zbyt obczajony i prosze o dokladne objasnienie (co kupic?,gdzie podlaczyc?,jakie?,co? itp. no widze dalej nie napisales nawet jaki przedzial cenowy jest w Twoim zasiegu, jesli masz na zbyciu ok 180 zł to proponuje wrt54gl, starczy na lata, a z tomato moze wiecej niz potrzebujesz o konfiguracje sie nie martw, bo to jeszcze nie czas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...