waldemas Opublikowano 2 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2008 witam , czy istnieje program coś w rodzaju kalendarza z przypominaczem . Dokładnie potrzebuje ; wpisuje datę i co mam zrobić tego dnia lub za powiedzmy 500 godzin i ten program liczy czas i mi to przypomni. (chodzi o serwis maszyny i jej przeglądy { czasy} ) :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 2 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2008 Outlook i większosc programów-kalendarzy. Nawet i kalendarz google wystarczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 2 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2008 Nie wiem czy Kalendarz XP to potrafi, ale Rainlendar napewno :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 4 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2008 ja używam twora takiego jak EssentialPIM light - daje radę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2008 Ja tez polecam EssentialPIM ale dobry jest tez Sunbird Mozilli Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bender83 Opublikowano 9 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2008 Też szukam takiego programu, ale z funkcją przechowywania danych na jakimś serwerze. Tak, że jak włączę go w pracy czy w domu to mam te same dane. Znacie coś takiego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 9 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2008 Kalendarz od Google'a. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...