Espadon_12 Opublikowano 4 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2008 Jutro kupuje części... Najwyżej chłodzenie dokupie innym razem. Dzieki za pomoc Temat do zamknięcia ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marecki48 Opublikowano 4 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2008 ja zamowilem karakorum w srode powinien byc to napisze jak sie sprawuje Scyzor - recka o karakorum juz jest, myslisz ze napiszesz cos nowego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Espadon_12 Opublikowano 4 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2008 A Chieftec GPS-400AA-101A 400W lepszy jest od Modecom MC-350 ATX ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzor 663 Opublikowano 4 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2008 napisze cos od serca:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzikidaniel Opublikowano 4 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2008 A Chieftec GPS-400AA-101A 400W lepszy jest od Modecom MC-350 ATX ?Porównywalne zasiłki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomagnet Opublikowano 4 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2008 Jedynie Chieftec jest droższy i pewnie głośniejszy. Modecom jest w miarę cichy, oczywiście minimalnie go słychać, ale wystarczy otworzyć okno i ptaki go zagłuszą ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Espadon_12 Opublikowano 4 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2008 (edytowane) Co do karty zdecydowałem sie na Cooler Master Exclusive a nie Icy Blue ! To jaką zasiłke brać : MC-350 , MC-400 czy Chieftec 400 W ? Edytowane 4 Maja 2008 przez Espadon_12 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tagasu Opublikowano 4 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2008 MC-400 nie polecam, miałem i napięcia dość sporo skaczą, zwłaszcza +12V. A co do pozostałych , to są porównywalne. Czemu nie IcyBlue? Karta tania, da się dobrze podkręcić, a chłodzenie można zmienić zawsze na wydajniejsze/cichsze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Espadon_12 Opublikowano 4 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2008 Do Exclusive dołożylem tylko 16 zł ! To jaką zasiłke w końcu kupić ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczuru Opublikowano 4 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2008 (edytowane) Ja bym brał Chiefteca 400W. A to z tego powodu, że nie ma plomb na śrubach, więc można odkręcić stary wentyl. Ba ma wtyczkę 3-pin, więc bierzesz AC z 1000 RPM wpinasz w zasilacz i jedziesz! Modecomy/amacroxy mają plomby, i lutowane kable, więc raczej Fanswap kończy się utratą gwarancji. A i nie warto brać Chiefteca 450W, bo 400 i 450 mają taką samą linię 12V. Edytowane 4 Maja 2008 przez Szczuru Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tagasu Opublikowano 4 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2008 A to chyba że tak ;) Co do zasiłki, to jak pisałem, są porównywalne, choć osobiście skłaniałbym się w stronę MC-350 (trochę cichszy od Chieftec'a). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Espadon_12 Opublikowano 4 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2008 (edytowane) Kurde żeby tylko Overclocking udźwignął ten MC-350 :? Bo budżet mam 125 zł na zasiłke ! Napisze ktoś ? Edytowane 4 Maja 2008 przez Espadon_12 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomagnet Opublikowano 4 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2008 No to już Ci pisaliśmy nie jeden raz że mc-350 lekko to pociągnie nawet po OC. Ale jak zależy Ci na super cichym kompie (w co wątpię) to możesz brać szefa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Espadon_12 Opublikowano 5 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2008 Chyba jednak wezme Chiefa... Co do tego Modecoma jakoś nie mam przekonania :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonzus Opublikowano 5 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2008 Bierz Chieftec'a ale nastaw sie na wymiane wentylatorka ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...