Paweł Opublikowano 26 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2003 Jak już napisałem mysz mi wariuje to znaczy: robie sobie coś na komputerze a tu nagle gdy rusze myszą to ona lata z boku na bok ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: włancza</span>m stan oczekiwania lub restartuje komputer i juz działa ale nie na długo ponieważ znowu głupieje . Co jest przyczyną ? jakiś wirus czy mysz? Za pomoc z góry dziękuje :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 26 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2003 raczej problem leży po stronie myszki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lewy Opublikowano 26 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2003 Ja bym stawiał na trojana . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radomek Opublikowano 26 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2003 A jaka masz , optyczna? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 26 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2003 Stawiam na mysz wadliwą lub na port pod którym jest podłączona mysz.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vespereq Opublikowano 26 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2003 jezeli masz stały dostęp do neta to stawiam na trojana Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 26 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2003 to zależy, pyknij od nowa winde i zobacz efekt Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skolim Opublikowano 26 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2003 a przypadkiem blisko kabla nie połozyłes komórki?? one powoduja takie zachowanie czasami :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 26 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2003 i ja za Mysza a4tech mejbi? :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Value Opublikowano 27 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2003 jak ci warije to ją odloncz od kompa :!: :o Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Opublikowano 27 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2003 Mysz nie jest optyczna Jest a4techa Nie mam stałego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gr8-2N Opublikowano 27 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2003 najprostszy sposób: podłącz inną mysz, jakąś starą lub od kumpla na 5 minut pożycz. i po sprawie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 27 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2003 Myszka do czyszczenia i trzeba do rolek dogiac czujniki (fotokomurki) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 27 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2003 Ja tez stawiam na Trojana. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3ho Opublikowano 27 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2003 podlacz do innego kompa i zobacz jak sie zachowuje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 sprawdź ją dokładnie.. i jak bedzie tak dalej to kup nawą.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 Mój a4tech też ma jakies padaczkowe zapędy, lecz kursor rusza sie tylko czasem i to trochę :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 mysz mysz mysz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...