Fredziu Opublikowano 26 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2003 Jak w temacie. Czy wogóle pójdzie na ECS K7S6A z chipsetem Sis 745? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amoniak Opublikowano 26 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2003 Tak Upgradnij bios i dopiero później włóż athlonika tu sobie go zassij Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
case Opublikowano 26 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2003 ja bez problemu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredziu Opublikowano 26 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2003 To jednak idzie na K7S6A? Myślałem, że tylko na K7S5A. THX Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredziu Opublikowano 27 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2003 ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 27 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2003 no jasne że idzie nawet koło Socketu jest naklejka Athlon Xp 0.13um .no nie jak można myslec ze na starszej płycie pojdzie a na nowszej nie normalnie dobiles mnie .Na obu pójdzie . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 27 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2003 ecs ma bardzo dobry support. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 27 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2003 na ecs chodzi wszystko co sie rusza ...tak usłyszałem jak jakis rok temu kupowałem płyte ecs własnei k7s6a ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kutek Opublikowano 27 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2003 moja dziewczyna na takiej plytce ma 2000XP,wiec z 1700 tez nie bedzie problemow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredziu Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 THX All :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...