Skocz do zawartości
::snoopy::

Problem Z Odtwarzaniem Divx'ów

Rekomendowane odpowiedzi

Mam taki problem. Używałem AllPlayera 3.1, gdy pojawiła się wersja 3.2 postanowiłem zaktualizować i tu się zaczeło :angry: Program po załadowaniu filmu wiesza się. Powrót do starszej wersji to samo. Próbowałem BEST playerem, Koalą i też lipa. Wyskakuję taki oto błąd:

Dołączona grafika

W Best player tego samego typu jest błąd.

Odinstalowywałem kodeki, robiłem skan systemu. Da się jedynie Windows Media Player Classic otworzyć, ale nie łąduje napisów. Nie wiem co zrobić (oprócz formatu :wink: ).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

http://www.tellmeaboutdivx.prv.pl/

Odczytaj dokładną nazwę kodeków, ściągnij kodeki i ma śmigać.

W uproszczeniu można od razu zarzucić KLite codek pack i wsio powinno śmigać.

Spróbuj Subedit i VLC Player.

A tak w ogóle, to nie doczytałem... Czy chodzi o jeden konkretny film, czy wszystkie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No dobra, wczoraj jakoś fartem obejrzałem. Bo chciałem jeszcze spróbować przez QuickTime ( :wink: ) ale do tego potrzeba było DiviX 6.8.2. No to nainstalowałem te kodeki, raz tylko jakiś błąd wyskoczył w ALLPlayerze ale potem poszło (tak, żaden film nie działał.)

Niedawno próbowałem no i znowu d**a :angry:

Dołączona grafika

Spróbuję zrobić jak poradziłeś.

EDIT: Na kodekach z KLite jak narazie wsio działa.

Edytowane przez ::snoopy::

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi