cavarr Opublikowano 12 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2008 (edytowane) Oficjalnie gra ma zostać pokazana już w przyszłym tygodniu na analogicznej imprezy do Sony PlayStation Day organizowanej przez Microsoft. Co więcej, Kotaku sugeruje, że być może również ujawniony zostanie nowy kontroler do Xboxa 360, kopiujący rozwiązania znane nam z Wii i być może to właśnie gra od Rare będzie pierwszym tytułem, w którym zobaczymy nowe sterowanie. Powiem Wam, że nie mogę się już doczekać. Mam nadzieję, że choć część z tych plotek okaże się prawdziwa i w przeciwieństwie do Sony, Microsoft zaprezentuje nam coś nowego, o czym jeszcze oficjalnie nie słyszeliśmy.Takich gierek na X360 mi brakuje :D Edytowane 8 Sierpnia 2008 przez cavarr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2008 (edytowane) delete Edytowane 27 Grudnia 2013 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość RBEJ Opublikowano 29 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2008 Jak grywalność będzie na poziomie pierwowzoru z N64 to będzie prawdziwy HIT. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dragonlore Opublikowano 1 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2008 przetestowalem dzisiaj nowego Banjo i musze powiedziec gra ma potencjal!! Fajna grafa i postacie ,wielkie obiekty i grywalnosc wylewajaca sie z ekranu , co prawda nie gralem dlugo ale bylo przyjemnie. Stanowcze must have dla fanow platformowek !!!! ps.zostal zachowany klimat poprzedniej czesci ,wiec ci co juz znaja Banjo beda wniebowzieci ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoGo Opublikowano 14 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2008 Jak tam wygląda multiplayer? na dwa pady i na XBL ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...