MacOSek Opublikowano 27 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2008 (edytowane) Developer: Black Rock Studio Wydawca: Disney Interactive Studios Gatunek: Off-road racing Data wydania: 23 września 2008 (USA) Platformy: Xbox 360, PlayStation 3, PC Oficjalna strona: link --------nowe screenytrochę trailerówtrailery + galeria Edytowane 16 Września 2008 przez MacOSek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 27 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2008 Nie chce mi się wierzyć, że to tak wygląda :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 27 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2008 Może to rendery z intra :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 27 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2008 Wow... grafa jest nieziemska :wub: i w końcu będzie można pojeździć na quadzie :D . Już się nie mogę doczekać . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 1 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2008 Pure - New Mexico Gameplay Pure - Italy Gameplay Pure - wywiad Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 1 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2008 Yyy lol? Rzygać mi się chce po obejrzeniu tych tricków.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 1 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2008 Czy ja wiem... Taki SSX na quadach, może być ciekawe ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 1 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2008 Chyba sobie odpuszcze ten tytul ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 1 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2008 developer i wydawca nie najwyzszych lotow ale dla mnie wyglada wysmiecie :] w sumie nie wiele sie rozni od renderow data wydania przesunieta na 1 pazdziernika Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 1 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2008 data wydania przesunieta na 1 pazdziernikahmmm... w takim razie dlaczego na końcu wywiadu (od 4:04) koleś mówi coś takiego? Pure is coming out on Xbox 360, Playstation 3 and PC in September Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 1 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2008 nie ogladalem :] spojrzalem tylko ze na gt jest napisane 1 pazdziernika :] mea culpa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 4 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2008 Pojawiło się demko na XBLA. 1.31GB No to zobaczymy co z tego wyszło ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2008 (edytowane) delete Edytowane 27 Grudnia 2013 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vENiZE Opublikowano 4 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2008 Czym tu się zachwycacie - chyba tylko grafiką, o ile taka faktycznie jest. Toż to odrobinę odświeżony Motorstorm ogołocony z większości pojazdów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 4 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2008 Czym tu się zachwycacie - chyba tylko grafiką, o ile taka faktycznie jest. Toż to odrobinę odświeżony Motorstorm ogołocony z większości pojazdów. A czym się zachwycać w Motorstormie? :lol2: Toż to killer był, system seller. Takie Pure to w 20 milionach chyba się sprzeda :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 4 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2008 Czym tu się zachwycacie - chyba tylko grafiką, o ile taka faktycznie jest. Toż to odrobinę odświeżony Motorstorm ogołocony z większości pojazdów. bo off-road? :| raczej SSX tylko z kolkami zamiast deski Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 4 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2008 bo off-road? :| raczej SSX tylko z kolkami zamiast deskiDokładnie. Zassałem, pograłem - całkiem przyjemna gra. Przyzwoita oprawa A/V, a i sama jazda daje dużo "funu" ;) Pełna wersja raczej u mnie zawita - co prawda nie od razu po premierze, bo mam ważniejsze gry do zaliczenia, ale kiedyś tam napewno ;) Jak ktoś nie może/nie chce ściągać demka to na gamersyde jest zapis video. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 5 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2008 Dzięki uzytkownikowi "graf" kanalu irc #e3-pl publikuje porownanie obu wersji x360 i ps3. Pierwsza wersja to xbox. <graf> na ps3 jest ostrzej ale bardziej widać, że trawa jest 2D teksturę <graf> na x360 jest o wiele miodniej ale mniej ostro <graf> i oczywiście tradycyjnie kolory KLIK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 5 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2008 Aż szkoda mi sie ps3 robi. W Bad Company też gorzej na ps wylgąda ;o. Ten pure nawet ciekawy sie wydaje - jest multi w demie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 5 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2008 nie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dragonlore Opublikowano 5 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2008 nie gram w wyscigi ale zawsze patrze na jakosc nowych gier, tak powinny wygladac gry off-road ,fajne tricki plus bardzo dobra grafa ktora moim zdaniem spokojnie bije Motorstorm'a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 5 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2008 Miło się będzie przy tym relaksowało po stresującym dniu- gra w ruchu wygląda genialnie i jest bardzo płynna. Do dopisania na listę ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 5 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2008 nie gram w wyscigi ale zawsze patrze na jakosc nowych gier, tak powinny wygladac gry off-road ,fajne tricki plus bardzo dobra grafa ktora moim zdaniem spokojnie bije Motorstorm'a Kurcze chyba cos sie ze mna zlego dzieje bo w 100% zgadzam sie z Dragonlore'm :) Gierka radosna, z dobra grafika, nie widac zadnych framedropow. Smiesznie sa zrobione wypadki jak gosc zleci z quada i nagle znika :) No ale na mojej liscie sciagalek jest tylko jedno miejsce , ktorego Grid tak latwo nie odda :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 6 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2008 (edytowane) Aż szkoda mi sie ps3 robi. W Bad Company też gorzej na ps wylgąda ;o. Ten pure nawet ciekawy sie wydaje - jest multi w demie ? A czemu Ci szkoda? Różnica w PURE wygląda tylko na braku jakiegoś blura na PS3 co wcale nie przeszkadza a wręcz daje clarowniejszy obraz. Przecież X nie jest wzorcem.W GTA4 więcej bluru było na PS3 i też niektórym to przeszkadzało. :) Po drugie jestem lekko zdziwiony. Gdyby róznica była jak GRAW2 na next-gen i PC to można by po PS3 jechać ale w tej sytuacji? Zawsze będzie jakaś różnica. Sam sposób renderowania daje z goła inne wyniki. ;) PS. Co do samej gry, to nie podoba mi się. Nie moje klimaty. :) Edytowane 6 Września 2008 przez kojak_ct Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 6 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2008 [...] PS. Co do samej gry, to nie podoba mi się. Nie moje klimaty. :) Co nie przeszkadza Ci w temacie o MS:PR bardzo "podniecać" się tamtym tytułem... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 7 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2008 (edytowane) Dokładnie tak. MS to inny typ gry. Niby i tu i tu mamy offroad ale założenia inne. Grając w PURE nie czułem żadnej rywalizacji. Taki sobie przejazd, kilka wyskoków, tricków (nie lubię tego - dla tego nie lubię TH, Skate i innych tego typu gier), żeby podładować nitro. Graficznie ładna i tyle. W MS cały czas rywalizujemy przy max prędkości. :) Wbrew pozorom są to inne gry. Z drugiej strony zauważyłem jedną rzecz. Mianowicie, na różnych stronkach poświęconych Pure, Ci co nie grali w MS lub nie będzie na ich sprzęt, uważają, że PURE jest znacznie lepszy od MS. Ci co znają MS nie za bardzo chcą wchodzić w PURE. :) Ja tam trzymam się swojej wersji. Klimatycznie gra mi nie podchodzi i na pewno w nią nie zagram co nie oznacza, że PURE jest słabe. Po prostu nie moje klimaty. :) Edytowane 7 Września 2008 przez kojak_ct Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Techniec Opublikowano 11 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2008 (edytowane) dopiero dzisiaj miałem okazje zagrać w demo, właśniej takiej gry mi brakowało na x0 :-) dla mnie must have :D Edytowane 11 Września 2008 przez Techniec Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 16 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2008 Recenzja IGN Presentation - 8.5 The levels and tracks are lovingly rendered, and the menus (save for the ATV construction system) and uber-intuitive. Graphics - 9.5 Pure looks like a million bucks. The vistas go on for miles, the bikes look sharp and the character animations are engaging and slick. Sound - 8.5 Engines purr and rumble accurately, and the sound effects are carefully crafted to draw you in, especially during jumps. Voice acting varies. Gameplay - 9.0 If you like to have fun, you will like this game. It lacks depth somewhat, but the core of the experience is a blast. Lasting Appeal - 8.0 The lone single-player mode, although fun, is a bit short. But the multiplayer is robust and well-implemented. OVERALL - 8.6 (Great) Na razie średnia 86% (5 recenzji) na metacritic.com :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Techniec Opublikowano 17 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2008 (edytowane) jutro opisze wrażenia z pełnej wersji :-) Edytowane 17 Września 2008 przez Techniec Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 17 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2008 Gdzie kupiles? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...