ath Opublikowano 4 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2008 Producent o next-genowej FIFIE 09 - http://www.gry-online.pl/s014.asp?ID=158 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chronicsmoke Opublikowano 4 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2008 Fifka ssie jak ***wka ^ ^ skończcie tą gadkę jak Fifa 08 wygląda na xbox 360 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mielu Opublikowano 4 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2008 Już widzę tą nową jakość, podobnie jak w tamtym roku. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaaDeeK Opublikowano 5 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2008 jezeli grafa w fifce 09 na pc bedzie taka jak na xbox360/ps3 to na bank pzresiadam sie z pesa na fife... chyba ze pes 2009 miło mnie zaskoczy. Druga sprawa to ten tryb be a pro... chodzi o to ze tworzysz sobie postac i grasz nią mecze (jedym graczem) i stajesz sie miedzynarodową gwiazdą?? Jezeli tak to WYPAAAAAAAAAAS... szkoda ze w pesie nie ma takich rzeczy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bociczek Opublikowano 5 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2008 jezeli grafa w fifce 09 na pc bedzie taka jak na xbox360/ps3 to na bank pzresiadam sie z pesa na fife... chyba ze pes 2009 miło mnie zaskoczy. Druga sprawa to ten tryb be a pro... chodzi o to ze tworzysz sobie postac i grasz nią mecze (jedym graczem) i stajesz sie miedzynarodową gwiazdą?? Jezeli tak to WYPAAAAAAAAAAS... szkoda ze w pesie nie ma takich rzeczy :)To już było w 2008 o ile pamiętam, a w 09 mają to ulepszyć sporo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaaDeeK Opublikowano 5 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2008 fifa 08 na pc to jakaś porażka (konwersja z PS2.... czy ich popier.....??? ) dlatego usunalem ten shit po 5 minutach grania. nawet nie wiedzialem ze taki tryb byl, chociaz i tak bym w nim nie zagral. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość simian raticus Opublikowano 8 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2008 Twoja stara strzela gole bramkarzem w PESie z połowy. Zobaczymy co pokaże w tym, roku Fifa i PES ;) Oby online był dobry (2 vs 2) to pogram w obydwie te gierki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gMolimo Opublikowano 8 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2008 RaaDeek jak tylko dla grafy się przesiadasz na Fife to tylko pogratulować :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 10 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2008 Recka z gry na PC - http://www.gry-online.pl/s022.asp?ID=4944 ...Niestety, ach, niestety, wciąż słówko „next-gen” nie mieści się w kontekście. Niby mamy do czynienia z mocno poprawionym silnikiem graficznym, jest trawa, są lepsze twarze i ubrania, ale raczej jest to zapożyczanie pewnych rozwiązań z wersji konsolowych i przepisywanie ich na PC, niż przeniesienie technologii z całym dobytkiem inwentarza... Czyli stary silnik sprzed X lat... :mur: No to PES nadal nie ma konkurenta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snajper3 Opublikowano 12 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2008 (edytowane) Czyli stary silnik sprzed X lat... :mur: No to PES nadal nie ma konkurenta. Czepiasz sie:P Przynajmniej jest widoczna zmiana, nie tak jak bylo wczesniej :wink: Ponizej 3 screeny z wersji na PC :rolleyes: Roznica w porownaniu do FIFY 08 jest wg mnei kolosalna Edytowane 12 Lipca 2008 przez Snajper3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bociczek Opublikowano 12 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2008 W wyglądzie trawy chyba, bo zawodnicy wyglądają podobnie jak w 08 ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radzyn Opublikowano 16 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2008 Oj czepiacie IMHO Fifa 09 będzie o wiele lepsza od 08 na PC. Czekam z niecierpliwością na Fife i nowego PS-a taka cena fana futbolu nawet tego wirtualnego :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chronicsmoke Opublikowano 18 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2008 (edytowane) http://www.gram.pl/art_8AzqHe7_FIFA_09_zap...z_strona_3.html Pan z EA mówi, że grafika się nie różni niczym od tej na PS3 czy Xboxie 360 swoją drogą ciekawy motyw z tym używaniem myszki Edytowane 18 Lipca 2008 przez chronicsmoke Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 18 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2008 No nie wiem, ja jakoś widzę stary engine i upośledzone sterowanie na sztywno w 8 kierunkach... Poza tym z gameplay'a ten system sterowania myszka nie wygląda najlepiej a przynajmniej nie sprawdza się w fifie. Jakoś nie mam ochoty na przetestowanie tej gry, czekam na nowego PES, tym czasem nawet 2008 miażdży 09'ke. Myślą, że jak dodadzą system kolizji na wzór tego z poprzedniej odsłony PES (trochę nieudany) i kilka ficzursów jak piąstkujący bramkarz i shield (to wszystko już było) to odbiorą konami graczy. Niestety klientów dalej muszą szukać na podwórku wśród 12-latków. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaaDeeK Opublikowano 18 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2008 zgadzam sie z ath :D prawie wszystko co nowego bedzie w fifie 09, było już w pesie 2008 (nie wiem czy w 6 bo malo w niego gralem). Sterowanie myszką... wydaje mi się totalną porażką z tego co widzialem na filmiku (ja gram w pesa na samej klawiaturze :P ). Grafika tez nie zachwyca... na poziomie pesa 2008 (chociaz nie byl to taki norlmalny gameplay tylko film z telewizora wiec nie mozna ocenic ostatecznie). Chyba jednak nie dorówna pesowi 2009... i dobrze :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 19 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2008 :o Może być ciekawie ;]. Co do sterowania myszką to czy czasem tak nie można było już w fifi98 ? No no, w 98 można sterować myszką, nawet w szkole z kolegami pykamy jeden na klawie drugi na myszce (4fun ofc) [;. Poza tym skończyłem grać w fifę na 2005... zacząłem od 2001, a najlepsza była 2003! Z tą wiążę nadzieje, w 08 grało mi się średnio, ale trochę pykałem. No i jak lepszy engine to na lapku mi już niestety nie pójdzie :( ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konkurs Opublikowano 27 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2008 Fifa 2003 moim zdaniem to najgorsza część Fif, w które grałem (99-08). A najlepiej wspominam 2000, w którą nawet jeszcze pogrywam :] Mam wrażenie, że testerzy "dzisiejszych" Fif są dziećmi, które z piłką mają tyle wspólnego co Fallout3 z poprzednimi częściami :/ Po wydaniu F08, mogliby odpuścić sobie F09 i WC2010, a skupić się na F2010, aby ją dopieścić w każdym elemencie, a potem wydawać kolejne części "na porządnym fundamencie". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafwlkp Opublikowano 27 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2008 Ale wtedy nie będzie funduszy, bo przecież Fifa czy dobra czy zła i tak się sprzedaje. Jeśli jest $$ to po co z niego rezygnować przez rok ? Tak myśli producent i szybko się to nie zmieni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisiekLover Opublikowano 27 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2008 Fifa 2000 dla mnie niestety to był początek złej historii. Przejścia jednym zawodnikiem na ślepo. Mnóstwo bramek z połowy i inne bzdety. Fifa 2003 to chyba była dość rewolucyjna część grafika chyba mocno się poprawiła mogę się mylić ale tak mi się wydaje. Chyba, że myślę o 2001 dobra nie ważne. Na pewno nie wiele się zmieni. Grafika - (Zmienią się kibice pewnie będą bardziej realistyczni) i twarze piłkarzy. No i dodadzą ten tryb promowania super gracza. [(Jeśli PES 2009 znów się nie uda jak 2008- nie był zły ale wiecie) A Fifa znów będzie crapem (zapewne będzie) to znów powrót do Pes 6 życie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 28 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2008 FIFA 2k3 była na nowym silniku (i imho była grą udaną, wszystko na łeb poleciało od 2k4 gdzie piłkarzom wsadzili kije od szczotek w d...)...no ale dość tego OT a 2k9?...parę nowych twarzy, korków i reklam, ze zmienionym menu..nie rozumiem jak mając takie zaplecze programistów takiego crapa co roku wypuszczać.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2008 PES-vs-FIFA http://www.gameplayer.com.au/gp_documents/...iews&Page=1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Gameplay no to pozamiatane, fife mozna sobie odpuscic bez wlaczania, caly czas od x lat wali po oczach ta sztucznosc, jak Konami da ciala, to sie chyba zalame, kolejny rok z PES6? ... :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radzyn Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Patrząc na gameplay PES 2009 to raczej da ciała :/ Ale co do Fify 09 moim zdaniem prezentuje się solidnie ale jak zwykle na konsolach :( No niby jest na PC lepsza grafika ale piłkarze znów jak manekiny. Ale to tylko na razie gameplaya. W tłoczeniu wszystko sie rozstrzygnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2008 FIFA 09 First Review in OPM UK 9/10 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konkurs Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Fajnie by było, gdyby ta recka dotyczyła Fify na PC'ta, a nie PS3 :(( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Przecież różnic nie bedzie między konsolową wersją a piecową (przynajmniej tak mi sie zdaje ;p). To może być pierwsza fifa na którą bym sie skusił po 3 latach przerwy ;]. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Właśnie podobno mają jakieś tam być - ale jakie to nikt nie wie ;) Napewno bedzie inne sterowanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Napewno bedzie inne sterowanie. tym bym się akurat nie przejmował...byleby wreszcie wersja pecetowa była tym samym co NG.. mogłoby wreszcie coś EA pokazać konkretnego bo jak KONAMI nie zrobi czegoś z Pro2k9 to kolejny rok z 6 (a ile można)... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 8 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2008 Wymagania: * Minimalne wymagania sprzętowe System operacyjny - Windows XP * Procesor - Pentium 4 2,4 GHz * Pamięć RAM - 1 GB * Grafika - karta graficzna Nvidia 6600 lub ATI równoważne ze wsparciem dla Pixel Shader 3 * DirectX - wersja 9.0c * Karta dźwiękowa - kompatybilna z DirectX 9.0c * Dysk twardy - 4 GB * Zalecane wymagania sprzętowe System operacyjny - Windows XP / Vista * Procesor - AMD lub Intel Dual Core Processor * Pamięć RAM - 2 GB * Grafika - karta graficzna Nvidia 7800 lub ATI równoważna * DirectX - wersja 9.0c * Karta dźwiękowa - kompatybilna z DirectX 9.0c * Dysk twardy - 4 GB Co sądzicie :P ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisiekLover Opublikowano 8 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2008 Coś im się chyba pomieszało xD ... Nie wierze w takie cuda :) albo kicha z optymalizacją hehehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...