julaswdx Opublikowano 31 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2008 Przekonałem sie ze warto zapłacic trochę więcej i miec spokój niż wojowac z ulubiony.pl tak więc pytam jakie sklepy są warte polecenia w których nie będę musial czekac 2 tygodni na wysyłke Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 31 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2008 (edytowane) Wiesz , w zasadzie kazdy normalny sklep ma szybka wysylke. Morele przesyla w bodajze 1 dzien , KDO podobnie ale nie powiem jak z realizowaniem gwarancji w nich. Arche przesyla w podobnych terminach , ale tutaj juz mialem okazje bawic sie w gware > pozytyw i to duzy , bez walenia w preta , towar wymieniony w ramach gwarancji z nowa karta gwarancyjna , a nie jakimis kontynuacjami lewymi itd :) Edytowane 31 Maja 2008 przez Firekage Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 1 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2008 Agito szybko się uwija z wysyłką, z gwarancją także nie ma problemów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 1 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2008 Agito szybko i bezproblemowo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzArNy` Opublikowano 1 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2008 (edytowane) apollo i esc, duzo tam sprzetu zamowilem i oddawalem na gware - zero problemow :) Edytowane 1 Czerwca 2008 przez CzArNy` Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martian1 Opublikowano 1 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2008 Najlepszy wedlug mnie to chyba agito.pl. Robilem przelewy nawet na duze sumki i zadnego problemu nie bylo, paczuszki dojezdzaly raz-dwa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nerevar Opublikowano 1 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2008 na esc przelwem kupywalem czesci za 2.5k+ szybciusienko, zadnych problemów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 2 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2008 agito, przewaznie nastepnego dnia po zamowieniu juz jest kurier z paka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 2 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2008 Takze Agito, mimo, ze na skompletowanie przesyłki czekałem 3 dni, to od momentu, kiedy wiedziałem, że pieniądze do nich dotarły i paczka została wysłana, do jej odbioru nie minęły 24h. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 2 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2008 A ja się wyłamię: http://www.imperium.net.pl/ Szybka wysyłka (a kupowałem tam wielokrotnie) i co ważniejsze błyskawiczna i bezproblemowa realizacja gwarancji. Jednym słowem, polecam ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven18 Opublikowano 2 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2008 esc - wysyłka bardzo szybka - po 4 h od złożenia zamówienia meil z numerem paczki, icomp - wysyłka 2 dni, teraz będę wysyłał na gwarancję - pożyjemy, zobaczymy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 2 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2008 A ja się wyłamię: http://www.imperium.net.pl/ Szybka wysyłka (a kupowałem tam wielokrotnie) i co ważniejsze błyskawiczna i bezproblemowa realizacja gwarancji. Jednym słowem, polecam ;) imperium jest ok. miałem taką wytuację że zmara mi płyta dfi której już nie było nigdzie - dostałem zwrot z favat. szybko i sprawnie. podobnie z samym zakupem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julaswdx Opublikowano 6 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2008 (edytowane) Udalo mi sie jednak, ulubiony.pl wysłał mi dzisiaj towar : e2180 , palita 8800gs , 1gb patriot 800mhz , plyte pierwotnie zamawialem gigabyte p31-ds3l ale oczywiscie nie mieli i zmienilem na msi p35 neo-f za doplatą 50zl. Ale niestety widze ze na niej niechętnie kręcą sie dual cory a mialem w planach oc na 3400 mhz . Jak myslicie sprzedac tą plytke i kupic gigabyte czy pozostac przy niej? Edytowane 6 Czerwca 2008 przez julaswdx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...