Skocz do zawartości
FatAlbert

Prawie Jak Ikstrim Czyli Teamtoruń...

Rekomendowane odpowiedzi

To w dzisiejszych czasach nikt już nie używa kartki i długopisu? Zawsze sobie wypisywałem jak też nie miałem dostępu na kartce najlepsze wyniki ;)

Ja używam, nawet jak mam dostęp no neta - bo w trakcie liczenia przeglądarki nie załączysz. Często wypisuje wyniki + kilka pierwszych loopów i jakiś w środku wypadku Spi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No ale powiedz po co mieliśmy robić skoro:

- nasze najlepsze memki zostały w domu z McDracullem

- prawdopodonie nasze drugie najlepsze memki jeszcze nie zostały wysłane przez jednego debila (sklep) z Allegro

- kontener na NB nie był gotowy

- kontener na CPU, który lepiej będzie trzymał temp. w loadzie tez nie był gotowy

- DFI nie dostało jeszcze vdroopmoda

- w zwiazku z powyższym nie ma sensu sie brandzlować i męczyć skoro za 3 tygodnie wynik będzie lepszy :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nasze najlepsze memki zostały w domu z McDracullem

A propo... chyba można powiedzieć że powoli nudzi im się żywot... w związku z tym i z tym...

w zwiazku z powyższym nie ma sensu sie brandzlować i męczyć skoro za 3 tygodnie wynik będzie lepszy

...trzeba je do serwisu oddać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No ale powiedz po co mieliśmy robić skoro:

- nasze najlepsze memki zostały w domu z McDracullem

- prawdopodonie nasze drugie najlepsze memki jeszcze nie zostały wysłane przez jednego debila (sklep) z Allegro

- kontener na NB nie był gotowy

- kontener na CPU, który lepiej będzie trzymał temp. w loadzie tez nie był gotowy

- DFI nie dostało jeszcze vdroopmoda

- w zwiazku z powyższym nie ma sensu sie brandzlować i męczyć skoro za 3 tygodnie wynik będzie lepszy :wink:

Trzeba było sie przed kreceniem przygotowac, a nie teraz narzekac :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

MaSell, jak to kiedyś napisałeś, na początku sam popełniłeś kilka błędów i w przyszłości starałeś się ich nie powtarzać. My też próbujemy ich nie powtarzać a to narazie 3 party było.

MaSell poprostu próbuje wszystkim wmówić że się nienadają. Tylko on może kręcić i innych zniechęcać. Lęk przed tym, że któś pobije jego wyniki? :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

MaSell poprostu próbuje wszystkim wmówić że się nienadają. Tylko on może kręcić i innych zniechęcać. Lęk przed tym, że któś pobije jego wyniki? :lol:

Najpierw się do nich chociaż zbliż, potem mów o ich pobijaniu i lęku :wink: . Zrobisz lepszy wynik na podobnych taktach - pogratuluje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

SPI 1M na 6GHz :razz:

W loadzie potek nie trzyma za dobrze temperatur (1cm dno), jest zaledwie jakieś -30, -35st. C :lol2:

Standardzik ;)

Ja na swoim blaszaku od Piotresa tez tak mialem przy mocno grzejacym sie Pentium D. Przy P4 tempy byly juz bardziej kulturalne.

Semi-solid is the way to go.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

też to wdziałem, żal.

spróbuj policzyć spi na podobnych taktach.

mozna powalczyć jeszcze ewentualnie z eterem, ale najpierw trzeba go zdobyć, co nie należy do łatwych :(

Edytowane przez FatAlbert

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...