_bartx Opublikowano 2 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2008 To w dzisiejszych czasach nikt już nie używa kartki i długopisu? Zawsze sobie wypisywałem jak też nie miałem dostępu na kartce najlepsze wyniki ;)Ja używam, nawet jak mam dostęp no neta - bo w trakcie liczenia przeglądarki nie załączysz. Często wypisuje wyniki + kilka pierwszych loopów i jakiś w środku wypadku Spi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
svende Opublikowano 2 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2008 coldbug łapała też KN9, był kilka stopni niżej niż CB procesora. Co do e2160 to plan obejmował valid i 1M i to samo z e6300, ale z e6300 na Fsb 556 był koniec zabawy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 71proste Opublikowano 2 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2008 A gdzie te wyniczki na E6300,pytam bo moj lecial 568x7,wiec prosze mi tu czasem punktow nie zabierac ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 2 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2008 Ja używam, nawet jak mam dostęp no neta - bo w trakcie liczenia przeglądarki nie załączysz. Często wypisuje wyniki + kilka pierwszych loopów i jakiś w środku wypadku Spi.kartka, długopis :blink: Zdjecie lepsze :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatAlbert Opublikowano 2 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2008 ten "nasz" to robił 554 stable wyżej zwis. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
svende Opublikowano 2 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2008 A gdzie te wyniczki na E6300,pytam bo moj lecial 568x7,wiec prosze mi tu czasem punktow nie zabierac ;)były niefajne i nie będą publikowane <_< Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 71proste Opublikowano 4 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2008 ten "nasz" to robił 554 stable wyżej zwis. zawsze jakies punkty by wpadly,zachlanni jestescie ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
svende Opublikowano 4 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2008 No ale powiedz po co mieliśmy robić skoro: - nasze najlepsze memki zostały w domu z McDracullem - prawdopodonie nasze drugie najlepsze memki jeszcze nie zostały wysłane przez jednego debila (sklep) z Allegro - kontener na NB nie był gotowy - kontener na CPU, który lepiej będzie trzymał temp. w loadzie tez nie był gotowy - DFI nie dostało jeszcze vdroopmoda - w zwiazku z powyższym nie ma sensu sie brandzlować i męczyć skoro za 3 tygodnie wynik będzie lepszy :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McDracullo Opublikowano 4 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2008 nasze najlepsze memki zostały w domu z McDracullemA propo... chyba można powiedzieć że powoli nudzi im się żywot... w związku z tym i z tym... w zwiazku z powyższym nie ma sensu sie brandzlować i męczyć skoro za 3 tygodnie wynik będzie lepszy...trzeba je do serwisu oddać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 4 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2008 No ale powiedz po co mieliśmy robić skoro: - nasze najlepsze memki zostały w domu z McDracullem - prawdopodonie nasze drugie najlepsze memki jeszcze nie zostały wysłane przez jednego debila (sklep) z Allegro - kontener na NB nie był gotowy - kontener na CPU, który lepiej będzie trzymał temp. w loadzie tez nie był gotowy - DFI nie dostało jeszcze vdroopmoda - w zwiazku z powyższym nie ma sensu sie brandzlować i męczyć skoro za 3 tygodnie wynik będzie lepszy :wink: Trzeba było sie przed kreceniem przygotowac, a nie teraz narzekac :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatAlbert Opublikowano 4 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2008 MaSell, jak to kiedyś napisałeś, na początku sam popełniłeś kilka błędów i w przyszłości starałeś się ich nie powtarzać. My też próbujemy ich nie powtarzać ;) a to narazie 3 party było. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McDracullo Opublikowano 5 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2008 MaSell, jak to kiedyś napisałeś, na początku sam popełniłeś kilka błędów i w przyszłości starałeś się ich nie powtarzać. My też próbujemy ich nie powtarzać a to narazie 3 party było.MaSell poprostu próbuje wszystkim wmówić że się nienadają. Tylko on może kręcić i innych zniechęcać. Lęk przed tym, że któś pobije jego wyniki? :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 9 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2008 MaSell poprostu próbuje wszystkim wmówić że się nienadają. Tylko on może kręcić i innych zniechęcać. Lęk przed tym, że któś pobije jego wyniki? :lol:Najpierw się do nich chociaż zbliż, potem mów o ich pobijaniu i lęku :wink: . Zrobisz lepszy wynik na podobnych taktach - pogratuluje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McDracullo Opublikowano 9 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2008 Najpierw się do nich chociaż zbliż, potem mów o ich pobijaniu i lęku. Zrobisz lepszy wynik na podobnych taktach - pogratuluje.Nie muszę się do nich zbliżać. Tak jak Ty nie musisz wszystkich krytykować. ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
svende Opublikowano 18 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2008 valid Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatAlbert Opublikowano 18 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2008 2nd na świecie http://pl.ripping.org/database.php?cpuid=574 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskaliber Opublikowano 18 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2008 No i niezła przewaga nad poprzednim 2gim miejscem, aż miło popatrzeć na valid 6ghz+, gratuluje ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
svende Opublikowano 18 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2008 (edytowane) może z nowym kontenerem jeszcze coś sie ugryzie, bo przy 1,9V robi sie za gorąco ps. dziś lód był świeżutki, same tłuściutkie sopelki :) Edytowane 18 Czerwca 2008 przez svende Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McDracullo Opublikowano 18 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2008 ps. dziś lód był świeżutki, same tłuściutkie sopelkiOdłóż troche.. może dotrwają :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 18 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2008 u mnie lezakuje fajny kontenerek i czeka na wlasciciela ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kean Opublikowano 18 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2008 1,9V i Pentium D? to jest morderstwo - cos o tym wiem ;) Gratki za 6GHz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
svende Opublikowano 19 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2008 Morderstwo to jest dosypywanie lodu, mam rurę 42mm i >1,7V schodzi 6-8cm lodu w rurze na minutę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kean Opublikowano 19 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2008 Ja mowilem o mocy jaka ten proc wydziela przy takich taktach i takim wysokim napieciu ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
svende Opublikowano 19 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2008 SPI 1M na 6GHz :razz: i reszta wyników: W loadzie potek nie trzyma za dobrze temperatur (1cm dno), jest zaledwie jakieś -30, -35st. C :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kean Opublikowano 19 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2008 SPI 1M na 6GHz :razz: W loadzie potek nie trzyma za dobrze temperatur (1cm dno), jest zaledwie jakieś -30, -35st. C :lol2: Standardzik ;) Ja na swoim blaszaku od Piotresa tez tak mialem przy mocno grzejacym sie Pentium D. Przy P4 tempy byly juz bardziej kulturalne. Semi-solid is the way to go. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 19 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2008 (edytowane) Smithfielda chyba nigdy nie mieliscie... ;) BTW Na Prescotta wrzucalem ponad 1.9v na wc swego czasu :P cieeeeeepło bylo :D Edytowane 19 Czerwca 2008 przez MaSell Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kean Opublikowano 19 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2008 Smithfield to jest porazka bo to 2x prescott. Presler to 2x cedar mill wiec prawie jak zimno :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
svende Opublikowano 20 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2008 (edytowane) Rusek pobity! WR dla Polski: valid [ciach!]a, patrze na ripping, a tam sie Chińczyk teraz zesrał!, znowu 2nd :( Edytowane 20 Czerwca 2008 przez svende Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatAlbert Opublikowano 20 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2008 (edytowane) też to wdziałem, żal. spróbuj policzyć spi na podobnych taktach. mozna powalczyć jeszcze ewentualnie z eterem, ale najpierw trzeba go zdobyć, co nie należy do łatwych :( Edytowane 20 Czerwca 2008 przez FatAlbert Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 20 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2008 spi? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...