viking34 Opublikowano 6 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2008 Witam! Jak/gdzie podłączyć bzyczek, by przy (tylko) wysiadaniu (otwarciu drzwi) bzyczek zasygnalizował że, światła w aucie (MK III) są nie wyłączone . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 6 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2008 w astrze mam cos takiego fabryczne a do golfa to w aptece i zowie sie to lecytyna :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbchp250 Opublikowano 7 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2008 (edytowane) W polonzie jest to ciekawie rozwiazene :) Jak masz wlaczaone postojowe i mijania... wylaczysz zapłon to gasna wszystkie... a jak tylko postojowe to sie beda swiecic :) Fajnie to zrobili... nie trzeba o tym pamietac... tylko zostawiac wlaczone i wylaczac przy odpalaniu. A w golfie mozna dorobic... ale to samorobka... na elektroda.pl powinno cos byc. Edytowane 7 Czerwca 2008 przez sbchp250 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viking34 Opublikowano 7 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2008 w astrze mam cos takiego fabryczne a do golfa to w aptece i zowie sie to lecytyna :lol:zauważyłem że koledzy z opla zawsze byli merytorycznie mądrzejsi i na drodze i w PCpUre - wszystko wiedza lepiej - jak PiS. dzięki za poradę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 7 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2008 Kolega nabył coś takiego za ~8 pesos. Nie wiedział, jak to podłączyć, ja też, ale wziąłem miernik, zapalił światła i przy otwartych drzwiach sprawdzaliśmy, gdzie jest +12V i kiedy znika po zgaszeniu świateł. Zresztą na tym brzęczyku było coś na kształt instrukcji. Fiat też ma to rozwiązanie sprytnie niczym poldolot - po przekręceniu kluczyka światła same się zapalają, wystarczy mieć włączone pipsztokiem w kabinie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...