OCM4n14k Opublikowano 12 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2008 Problem dosyć banalny, ale jednak wolę się kogoś poradzić. Szukam jakiś dobrych w miarę tanich węży 8/10. Nie chce tygona bo jego możliwości są nieadekwatne do ceny. Co proponujecie? Mam jeszcze pytanie co do ilości tego węża, posiadam dosyć dużą obudowę (poczciwy szefu od madmax57), a chłodnice chcę zamontować na górze budy. Więc ile mniej więcej będzie potrzeba tego węża? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys-Tech Opublikowano 12 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2008 Innovatek 8/10 i starczy :] Około 3m i na pewno nie zabraknie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafwlkp Opublikowano 12 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2008 Inno ssie... Polix z motoryzacyjnego jest o wiele lepszy od syfu Inno :) I 1,5zł/m :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhunt Opublikowano 12 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2008 IMO Polix albo jakieś paliwówki insze :P Jak chcesz mogę ci załatwić :P 2,50zł/m ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OCM4n14k Opublikowano 12 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2008 Jak bym miał w mojej mieścinie sklep motoryzacyjny, w którym by były węże to bym się pewnie do niego wybrał i zobaczył ;]. Mówicie, że ten polix jest taki dobry?? Tak się zastanawiam czy nie skorzystać Manhunt z Twojej oferty :D. Cena atrakcyjna, a jak węże się świetnie sprawują to się chyba zdecyduje. Są tu jakieś WC'ty na forum z tymi wężami? Byłbym wdzięczny za pokazanie mi jak te węże wyglądają w akcji ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhunt Opublikowano 12 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2008 Zobacz mój :P Link w podpisie ;p Jak coś to mogę jeszcze foty na pw ci podesłać :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OCM4n14k Opublikowano 12 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2008 No, no wężyki całkiem ładnie wyglądają :). Chyba bym wziął z 4metry+piwo/soczek :P dla Ciebie. Odezwę się do Ciebie na PW. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 12 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2008 (edytowane) OCM4n14k kup szpule 25m taniej Cię wyjdzie niż zakupy u 4 pośrednika ... Edytowane 12 Czerwca 2008 przez Arni Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhunt Opublikowano 12 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2008 Lepiej na gg się ugadajmy ale to jutro bo teraz idę spać... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OCM4n14k Opublikowano 12 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2008 OCM4n14k kup szpule 25m taniej Cię wyjdzie niż zakupy u 4 pośrednika ... Tak tylko gdzie ja tą szpule dostane. U mnie w mieście będzie ciężko więc pośrednik zawsze jakiś musi być ;]. Jeszcze pozostaje kwestia tego, co ja będe robił z 25m ;). A wężyki prezentują się świetnie jak na swoją bardzo niską cenę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhunt Opublikowano 12 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2008 Szkoda że nie kupujesz szpuli ale 10/13 bo bym na pół kupili ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 12 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2008 polix.pl poszukajcie .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kądziel Opublikowano 12 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2008 sklep motoryzacyjny , praktiker , castorama , lerlamel rel (czy jak to tam xD) poszukaj to nie boli ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 13 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2008 sklep motoryzacyjny , praktiker , castorama , lerlamel rel (czy jak to tam xD) poszukaj to nie boli ;]Hahah miałeś na myśli Leroy Merlin? :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OCM4n14k Opublikowano 13 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2008 sklep motoryzacyjny , praktiker , castorama , lerlamel rel (czy jak to tam xD) poszukaj to nie boli ;] Świetnie, ale u mnie nie ma tego typu sklepów... W Castoramie i w Nomi byłem w Gorzowie Wlkp. i nie mieli żadnych dobrych wężyków. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhunt Opublikowano 13 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2008 Mówiłem napisz na gg ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OCM4n14k Opublikowano 14 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2008 (edytowane) Ok sprawa załatwiona, węże zakupione ;]. Dzięki Wszystkim, którzy pomogli mi w doborze węży!! Pozdrawiam!! PS. Temat do zamknięcia. Edytowane 14 Czerwca 2008 przez OCM4n14k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...