FaZiMoDo Opublikowano 19 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2008 Witam. Podczas instalacji wystepuje cos takiego http://www.imagic.pl/public/pview/151926/Zdj%3Fcie000.jpg i nie da rady nic z tym zrobic. Wie ktos co to moze byc ? dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 19 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2008 Wygląda na problem z monitorem albo kartą graficzną . Sprawdź jedno i drugie u kogoś innego . Na wszelki wypadek podaj też resztę konfigu ( w tym zasilacz ! ) . Warto też sprawdzić jak się komp zachowuje pod Linuxem / Windowsem Live CD . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FaZiMoDo Opublikowano 19 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2008 nie wiem czy sie dobrze zrozumielismy. bo mi chodzi o sam komunikat. obrat jest dobry tylko na zdjeciu tak to wyglada Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kvazi555 Opublikowano 19 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2008 a plyta bardzo porysowana? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 19 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2008 @ FaZiMoDo Sorry , obrazek się u mnie bardzo długo otwiera , zanim dotarł do ekranu błędu to trochę trwało . Nic nie napisałeś o żadnych błędach więc uznałem że masz problem z obrazem . Tak jak napisał kvazi555 w jakim stanie jest płyta CD , sprawdź ją w programie Nero CD/DVD Speed - opcja scandisk . Warto też sprawdzić dysk pod kątem badsektorów i czy smart coś wykazuje . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FaZiMoDo Opublikowano 19 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2008 to was zaskocze. plyta ZERO RYS. NOWKA praktycznie i dysk dopiero ze sklepu przyjechal... U kolegi normlanie bez problemu sie instaluje... i na stary mdysku u mnie tez to samo jest :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 20 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2008 Kable od dyskow i DVD sprawdzal? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FaZiMoDo Opublikowano 20 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2008 porzyczony nawet nowy DVD od sasiada Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bociczek Opublikowano 20 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2008 a RAMy sprawdzal? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FaZiMoDo Opublikowano 22 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2008 sprawdzal ramy mem testem i sie wylacza komputer przy 30 % co to moze byc? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 22 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2008 Prawdopodobnie uszkodzony ram . Jak masz 2 kości to wyjmij jedną i zrób test MT . Jak nie zaskoczy to zamień kości i spróbuj jeszcze raz . kiedy MT przejdzie test ramu spróbuj zainstalować XP . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...