Skocz do zawartości
Panek

Co lepsze Soltek czy Chaintech

Rekomendowane odpowiedzi

Mam na oku dwie plytki:

Soltek 75MRN-L

Chaintech 7NIF2

niestety nie wiem ktora wybrac? Roznice sa minimalne (7NIF2 ma AC97 4 kanalowy i jest mAtx). Ktora bedzie bardziej stabilna. Soltek jest chyb adluzej na rynku ale o Chaintech'u ostatnio slychac same dobre rzeczy. Dzieki za opinie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam na oku dwie plytki:

Soltek 75MRN-L

Chaintech 7NIF2

niestety nie wiem ktora wybrac? Roznice sa minimalne (7NIF2 ma AC97 4 kanalowy i jest mAtx). Ktora bedzie bardziej stabilna. Soltek jest chyb adluzej na rynku ale o Chaintech'u ostatnio slychac same dobre rzeczy. Dzieki za opinie.

chaintech jest o 10 lat starszy od solteka a do tematu to wybral bym z tych 2 akurat solteka a nie rozwarzasz innej plytki w tej cenie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam na oku dwie plytki:

Soltek 75MRN-L

Chaintech 7NIF2

niestety nie wiem ktora wybrac? Roznice sa minimalne (7NIF2 ma AC97 4 kanalowy i jest mAtx). Ktora bedzie bardziej stabilna. Soltek jest chyb a dluzej na rynku ale o Chaintech'u ostatnio slychac same dobre rzeczy. Dzieki za opinie.

chaintech jest o 10 lat starszy od solteka a do tematu to wybral bym z tych 2 akurat solteka a nie rozwarzasz innej plytki w tej cenie?
Szczerze to nie rozgladalem sie za bardzo za plytami. Chcialem jakac mala mAtx i koniecznie z wbydowana grafa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...