GenghisKhan Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 boze co za idiotka - hahahhahahahhahahahahhahahahahhahahahahah nie no polalem sie ze smiechu!!!! buahahaahahhahaha kaszanka w .c.ip.ie...hahahhahahhahahahahhaa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Nie wiem czemu, ale zawsz jak ide do jakieś dziwczyny to pierwsze co robie to sięgam po Twisty, Brava i inne dziwactwa(...)moja niestety jush tego nie czyta (a szkoda).moja nigdy tego nie czytala - i niegdy nie miala tego typu problemow ale znam pewna Dagmare co czyta takie bzdety i moze odpowiadac wiekiem - hahahhahahhaahahhahahhahaahhaaha Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popixs Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 ja je.bie czytalem ten topik z 10 minut, brzuch mnie boli ze smiechu :D reed wyluzuj ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabull Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Mnie jakoś to nie śmieszy :wink: Dziewczyna może mieć teraz uraz do kaszanki... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...